Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
M

maussema

Guest
ne guzel gunlerınızın mutlu gecmesıne cok sevındım herkes bukadar sanslı olamayabılıyor

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Şans tan ziyade görme meselesi maussema; Nasıl gördügüne baglı.. İki gün önce gerilen sinirlerimi ilk yatıştıran sen degilmiydin ... Bugün bu görev bize düşmüş çok mu... Mutlu olmanı diliyorum

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı Hira
Atlı karınca dönüyor dönüyor
Dünya durmadan dönüyor dönüyor
Yalnız dönmeyen bana sensin
Bekliyorum hep sen neredesin

Çiçekler güneşe dönüyor dönüyor
Dünya durmadan dönüyor dönüyor

Bir haber de mi gönderemezdin
Hiç de ilse bileyim sen nerdeydin
Yoksa sen kalpsiz miydin
Yoksa kalbin elbet dönemezdin

başım dönüyor dönüyor
Ayrılanlar hep dönüyor dönüyor

Bilmem neden, dolandı dilime..

İşte öylesine...

Çok güzeldi ablacım Allah cc Razı olsun.

İyiki dolanmış diline :)

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı KIRIKMIZRAP
Şans tan ziyade görme meselesi maussema; Nasıl gördügüne baglı.. İki gün önce gerilen sinirlerimi ilk yatıştıran sen degilmiydin ... Bugün bu görev bize düşmüş çok mu... Mutlu olmanı diliyorum

bılıyorum gormeye baglı hanı bır soz varya guzel goren guzel dusunur bana gore ıse guzel dusunen guzel gorur ve bazen ınsan etrafındakılere yardım eder de kendını goremez ıste saol ...

haa bu arada sınırlerını yatstırmaktan ote heralde daha fazla germıstım ama neysekı gerılmemıs sen zaten kolay sınırlnmezdın demı :) saol yınede

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Haklısın çabuk sinirlenmiyorum.. Hatta öyleki sinirlenmeyişim karşımdakini sinir eder genellikle :) Ama yinede gerilince geriliyo be kardeşim.. Laf dinlemiyor ki..

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Harika bi doktor buldum ve bütün sinirlerimi ufak bi operasyonla aldırdım... Tavsiye ederim güzel oluyor...

M

maussema

Guest
Harika bi doktor buldum ve bütün sinirlerimi ufak bi operasyonla aldırdım... Tavsiye ederim güzel oluyor...

yahu mademakı tavsıye edıyorsun kımse bıze de soylede bızde aldıralım valla hele benım bu aralar cok ıhtıyacm var bu sınırlerı aldırmaya X( X(

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Yok öyle üç kuruşa beş köfte :) Önce komisyonu görelim :D

M

maussema

Guest
Yok öyle üç kuruşa beş köfte :) Önce komisyonu görelim :D

ehh demek oyleee yolladııgm amınlerı gerı mı alsam kı senı menfaatcı senıııııı :D :D

Üst Alt