Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
H

hayrunisa

Guest
arkadaslar affınıza sıgınarak bir konuyu belirtmek istiyorum.

mümkünse eger birilerine mesaj yollamak için kullanılmasın burası. heleki kişileri yargılamak için hiç kullanılmasın

H

hayrunisa

Guest
bugün dünya en seçimleri sonucu açıklanıyor. bakalım ne olacak :D

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
ABD seçimlerinden bile daha fazla etki uyandırdı yaw :) Hatta Gala gecesine konuk portallarıda davet edelim.. :)

Güzide

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Gunluk; bazen yazmak hicbir seye fayda vermiyor...

Yazmak...

Soylemek...

Dinlemek...

Bu kader var ya bu kader, 'imkansiz' kelimesine inad edenlere okkali bir tokat atiyor...

Insan ne zaman akillanir, ne zaman yenen tokatlardan, cizilen sinirlari gecmeye calismaktan vazgecer ?

Ş

ŞEVVAL

Guest
yeni bir günde yine başka dertlerle merhaba sana..hayat o kadar çabuk geçiyoki..insan nasıl geçti ini anlamıyo..acayip çabuk geçmiş günler..nasıl oldu anlamadım ama herşey bir karmaşa içinde..düzensiz bir hayata esir olmuş bir zavallıyım ben..hayatın gerçek yüzünü görmeye başladım..asla hiç birşeye üzülmemek gerekti ini anladı ım halde üzülmeden edemiyorum..alalhım sen baan yardım et ya rabbim..inş hakkımda hayırlısı neyse o olur ..inş sadece iyiye odaklanmam kötü olan herşeye kendimi hazırlarım...alalhım sen bana ve di er aciz kullarına yardım et rabbim..

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Çok Özlüyorum.

Çok özlüyorum.

Çok özlüyorum günlük...

Dedikleri gibi, zaman çare olur mu herşeye; ya da çaresi olmayan bir şeye zaman deva olabilir mi sence??? ;(

Güzide

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Naber gunluk, nasilsin...

Beni soracak olursan, iyiyim desem yalan olur... Kotuyum desem, daha da kotu gunlerin korkusu var icimde...

Sebebi ?

Kader.. Bunun baska cevabi yok malesef. Keske sekil verebilecegim birsey olsaydi...

Üst Alt