Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sevban24

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
pembe.jpg

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
emeğine sağlık sevban kardeşim çok güzeller :anlastik:

ellerin dert görmesin.

Güner

mekan 07 vatan 58

Aldığı Beğeniler
4,292
Takım
Fenerbahçe
çok güzeller emeğine sağlık kardeşim

sevban24

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
kahve%2Bgenel%2Bte%25C5%259Fekk%25C3%25BCr%2Bederiz%2Bsevban24.gif

Vefa nedir, bilir misin? Vefâ arkanda bıraktığını, giderken yaktığını yabana atmamandır. Vefâ; dostluğun asaletine, bir dua sonrası verilen sözlere, hayallere ihanet katmamandır. Vefâ; ötelerin sonsuz mükafatı karşısında, cehennemi hafife almaman, ulvi güzellikleri dünyaya satmamandır. (Hz. Mevlana)

Bazen ne kadar çabalasanızda nafiledir. Duvardan ses gelir anlamak istemeyenlerden tın tın....İnsan duyarsız olmuşsa karşısındakileri tüketir Hani şöyle avazım çıktığı kadar bir bağırsam dersiniz sizi deli sanarlar diye yutarsınız seslerinizi. Avare kör sağır,akıl uçmuş terketmiş yüreği,bencillik dalgasını vurmuş vicdana ... Vefa köprüsüne doğru yürümek istersiniz acı kelamlar dinamit olmuş köprüyü uçurur düşersiniz

Oysa bir fincan kahvenin bin yıl hatırı vardı dersinz Kahve vefasızlığın elinden olunca tadı kaçıyor artık Ne yapmak lazım o zaman, dedi sözlerin sahibi Artık sessiz ol vefadan bahsetme çünkü onu kara toprağa gömdük fatihasını yoldaş ettik
Bunları dinleyince dedim vefa senin kıymetini biliyormuyuz acaba?​

sevban24

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bir yanım tevazuda,Bir yanım dimdik ayakta,
Misal Lâmelif…Elifi çözdüm, Lâmı düğümledim
Kendi”me bir Mim koydum“Kendim” oldum
Dönüp dolaşıp sonunda bir noktada son buldum!
B%25C4%25B0R%2BYANIM%2BTEVAZUDA2.gif

Üst Alt