Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sevban24

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
hizmet2.gif

Seni ben severim candan içeru
Bir ben vardır bende benden içerü.

Yani aynadaki ayna tutan benlerden çıkıpta en son o aynayı tutan beni bulmak ve o aynayı tutan beninde en dışında bir ayna tutan olduğunu
rabbimAllah%2Bsevban24.gif
**
[FLASH]http://s1.directupload.net/images/user/130501/e2nyq3op.swf[/FLASH]

Ehlen

Ehlen Ve Sehlen

Aldığı Beğeniler
1,931
Takım
Beşiktaş
Çok Güzeller
teşekkürler :gul:

sevban24

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0

Ey Sultan,
Bir kişinin hidayetine vesile olmanız 7 ceddinize yeter...

Gavs-ı Sani ks.
ey+sultan.JPG

Birbirimize uzak ve ayrı seccadelerde namaz kılmamız ne gam…
Duada buluşmayan, sonra nasıl buluşsun.
g%C3%BCl3.jpg

Üzümü yiyorsak bağını sorarız..
Haram helâl korkumuz var Müslümanız biz.
siyah+beyaz2.gif

“Birlik- Beraberlik içinde olun, kardeş olun. Birlik- Beraberlikte kardeşliğinizi muhafaza etmeye çalışın. !!!...

Gavs-ı-Sani k.s !!!...
581252_10150981982869993_1681623037_n.jpg

Acele et,
D%C3%9CNYA+FANI.gif

GÜL! Diken üstünde durur...
Diken! Aşığı her vakit vurur...
Aşık! Cihanda gerçek aşıksa...
Dikende bile, GÜL'ü bulur...
aglayan+g%C3%BCl.gif

Uykusuz geçen gece;
aydınlıkta kaybettiğini karanlıkta bulabilme beklentisi.
selam.gif

ZİKİR ;
"rahman'in zikrinden yüz çevirene şeytan musallat olur ve arkadaşi olur. sonra gerçekleri saptirir ve onu hidayetten uzaklaştirir. onlarsa bu durumda hâlâ hidayette olduklarini sanirlar." (43-36/37)
zikir3.gif

Ey Cân!
Ben ki hâvf ve recâ ile büründüm yalnızlığa,
Tutar mısın duâlarımın ellerinden.
Bir ömür sürer misin yüzüme helâl bakışlarını!
gunuz+ask.gif

Sevgilim olsun istemiyorum,
Sevdiğim olsun istiyorum.
Her gün görmek değil, benim olduğunu bilmek istiyorum..
Elini tutmαk değil, kıyαmαdαn sadece gözlerine bαkmαk istiyorum..
İki günlük değil, ebediyen sürsün istiyorum..
Uğrunα ölmek değil, onun için yαşαmαk istiyorum...
ben+pi%C5%9Fman%C4%B1m1.jpg

sevban24

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
''Topraktan geldik toprağa gideceğiz..Mühim olan; çamurlaşmamak.."
sevban+adam.gif

Sevenlere ;
Selamunaleyküm.
sev2.gif

Bir bakışın ölmem için yeticek der ya şair işte tamda öyle..
Yüzün gül bahçelerini bile kıskandıracak kadar güzel..
Kokun güllerinin en güzelinin kokusu..
Elbette kurban olurum bastıgın toplaraklara..
Sultanım.
seydam+sultan%C4%B1m.swf35.gif

Ramazanın tatlı telaşından olan iftar,sahur gibi saatlerde bir arada olmaya gayret etmeliyiz.Çocuklarımızı sahur sofralarına davet etmeliyiz.
hay%C4%B1rl%C4%B1+ramazanlar1.gif

Mübarek Ramazan ayı kalpleri şenlendirdiği gibi evlerimizi de şenlendirir. Ramazanın bu bereketinden istifade ederek yuvalarımızda huzur atmosferini yakalamaya gayret etmeliyiz. Şeytanların bağlandığı bu mübarek ay ailemizde dini bir şuur oluşturma açısından bulunmaz bir nimettir. Eşimizle birlikte yaptığımız ibadetlere çocuklarımızı da katarak ailece kulluk yolunda ilerlemeye gayret etmeliyiz.
Ramazanın tatlı telaşından olan iftar, sahur gibi saatlerde hep bir arada olmaya gayret etmeliyiz. Yaşları küçük dahi olsa çocuklarımızı sahur sofralarına davet etmeli, uykusuz kalırlar evhamına kapılmamalıyız. Uykuları günün başka bir saatinde de telafi edilebilir. Ayrıca neredeyse tüm çocuklar anlamını tam bilmese bile kendileri uyurken, gece gece yenen bu yemeklere (sahur) pek meraklı olurlar. İftardaki heyecan, oruç tutmasalar bile onları da sarar. Öğle vaktine kadar tuttukları tekne oruçlarıyla onlar da bu güzel ibadeti yerine getirmenin huzur ve mutluluğunu yaşar. Misafirlerin davetli olduğu kalabalık iftar soflarında olmaktan son derece memnun kalırlar.
ramazandavul1.gif

ORUÇLUNUN MÜKAFATI
Rasulullah Efendimiz (s.a.v) bir hadis-i şeriflerinde “Allah buyurdu ki: ‘Ademoğlunun işlediği her hayır iş kendisi içindir, fakat oruç böyle değildir, sırf benim için yapılan bir ibadettir. Onun mükafatını da ben veririm. Oruçlu ağız kokusu Allah katında misk kokusundan daha hoş, daha temizdir. Her kim inanarak ve karşılığını sırf Allah’tan bekleyerek Ramazan orucunu tutarsa, onun geçmiş günahları bağışlanır” buyurmuştur.(Buhari)
M.Saki EROL
hosramazan2.gif

Mübarek Ramazan ayı kalpleri şenlendirdiği gibi evlerimizi de şenlendirir. Ramazanın bu bereketinden istifade ederek yuvalarımızda huzur atmosferini yakalamaya gayret etmeliyiz. Şeytanların bağlandığı bu mübarek ay ailemizde dini bir şuur oluşturma açısından bulunmaz bir nimettir. Eşimizle birlikte yaptığımız ibadetlere çocuklarımızı da katarak ailece kulluk yolunda ilerlemeye gayret etmeliyiz.
Ramazanın tatlı telaşından olan iftar, sahur gibi saatlerde hep bir arada olmaya gayret etmeliyiz. Yaşları küçük dahi olsa çocuklarımızı sahur sofralarına davet etmeli, uykusuz kalırlar evhamına kapılmamalıyız. Uykuları günün başka bir saatinde de telafi edilebilir. Ayrıca neredeyse tüm çocuklar anlamını tam bilmese bile kendileri uyurken, gece gece yenen bu yemeklere (sahur) pek meraklı olurlar. İftardaki heyecan, oruç tutmasalar bile onları da sarar. Öğle vaktine kadar tuttukları tekne oruçlarıyla onlar da bu güzel ibadeti yerine getirmenin huzur ve mutluluğunu yaşar. Misafirlerin davetli olduğu kalabalık iftar soflarında olmaktan son derece memnun kalırlar.
iftar.gif

ŞEYTANLARIN BAĞLANDIĞI RAMAZAN AYI AİLEMİZDE DİNİ ŞUUR OLUŞTURMA AÇISINDAN BULUNMAZ BİR NİMETTİR, EŞİMİZLE BİRLİKTE YAPTIĞIMIZ İBADETLERE ÇOCUKLARIMIZI DA KATARAK AİLECE KULLUK YOLUNDA İLERLEMEYE GAYRET ETMELİYİZ.
4.jpg

ORUÇ MÜMİN KALBİNDE İFTAR EDER
” … Oruç mümin kalbinde iftar eder. Orucun da iftarı vardır. Onun sofrasında göğe mahsus yiyecekler bulunur. Yalnız, insan orucu özlemez oruç da insanı özler. Ramazan ayı gelince, sıla-ı rahim edenler gibi, meleklerin bile önünde eğildiği insana koşar. Oruç insana acıkır ve koşar. Oruç geldi, öyleyse oruca yiyecek taşımalı, su sunmalı, orucun lambasını yakmalı, örtüler atmalı üzerine ki geldiğinden daha zengin gitsin. Verdiğinden daha çok alsın. Yanına gideceği eski oruçlara katacağı, söyleyeceği çok şeyler bulunsun. Oruç geldi, ondan bize ölümsüz bir şeyler katılacak demektir. Giderken, bizden de ona ölümsüzleştirecek birkaç şey katmalı. (Sezai Karakoç)
hosgeldinramazan1.gif

Oruç mümin kalbinde iftar eder.Orucun da iftarı vardır.Ramazan ayı gelince,sıla-ı rahim edenler gibi,meleklerin bile önünde eğildiği insana koşar.
ramazan+logo2.gif

sevban24

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bizi arıyan bulur, bulan tanır, tanıyan sever,seven aşık olur aşık olana biz de #aşık oluruz.

bebk+-+Kopya.jpg

A%C5%9EKTIR.gif

cumavakti.gif

%C3%BCyelik.sevban.gif

haram.gif

nefis.gif

su1.gif

1463195_541324052626175_1013281838_n.jpg

%C3%BCyemiz.gif

kalbim.gif

hay%C4%B1rl%C4%B1+g%C3%BCnler4.gif

Üst Alt