Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Çılgınlık deyince insanın aklına uçuk kaçık şeyler gelir.Hayatınızın her safhasında uygulayamayacağınız şeylerdir çoğu zaman.Adı bundan çılgınlıktır.Herkese göre değişiklik gösterir, çılgınlıklar.Kendine göredir bir yerde.Kimine göre bir sinemaya gitmektir gecenin bir vakti,kimine göre binlerce gül almaktır sevdiğine...Peki sizlerin bu yaşınıza kadar yaptığınız çılgınlık veya çılgınlıklar nelerdir?

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Bak şimdi aklıma geldi ilk çılgınlığım.Akşam olmaya yakın tek başıma ve yalın ayak yaylaya çıkmıştım.Ayakkabılarım elimde ve ben dağlık yollara düşmüşüm.Mis gibi çam kokusu ve hava da hafif bir kızıllık var.Nasıl cesaretmiş, şu an düşünüyorum da yapmam yapamam.

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
ZEYNOCUGUM HANGİSİNİ ANLATAYIM GECENİN BİR YARISI KUZENİMLE DIŞARI ÇIKIPDA KÖPEYİM PEŞİMİZE DÜŞMESİNİMİ YOKSA FIRTINA OLMASINA RAMEN AKŞAM GEÇ VAKİTTE DIŞARI ÇIKIP FIRTINADA KAYBOLDUGUMUZUMU ANLATAYIM...DAHA NELER VAR...BU ÇILGINLIKLAR HEM KORKU İÇİNDE OLMUŞTUR BİR DAHADA OLMAMIŞTIR...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Benim en çılgın işim ankarada hız trenine binmek oldu galiba.:D

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
YÜKSEK GERİLİM HATTINDAN MAHALLEYE GELEN ELEKTİRİK KABLOLARINDAN TOPRAK OLANI kopmuştu ve bende ellerimle kopan iki kabloyu toprak hattıdır çarpmaz diye tutmuş ve iki kablo başını biraraya getirip bağlamaya çalışmıştım...o esnada ayaklarımda terlik vardı ve yanımda birkaç kişi kablonun biri sağ elimde diğerini de arkadaş sol elime uzattı ve tabi bir mahalleye giden akım benim vücudumdan geçti mahallede lambaların yandığını gördüm o esnada
kelimeyi Şehadet getirmeye zamanım yok dedim ve Lailaheill...... dediğim gibi akım beni yerden kaldırıp kafamın yan tarafı yere çarpar şekilde fırlattı o anda ayağımdaki terlikler fırladı ve ayaklarım toprakla temas etti vucüdumdaki elektirik akımı toprağa doğru aktığını hissediyorum ama ayaklar hareket edemiyor bi müddet böyle iken amcaoğlu kalbime masaj yapıyordu ve beni taksiye bindirip hastahaneye götürürlerken ben iyiyim gitmeyelim dedim ama başımın yere çarpmasıyla başım delinmiş bende elekrik akımı burdan dışarı çıkmış diye biraz korktum ama hastahanede yapılan tetkikler sonucu kalbim iyiydi bi serum taktılar ve ben taburcu oldum....

yani ömür mürekkebimiz dolmamıştı tek sevincim o ölüme yakın olduğum anda bile Rabbimi anmam şehadet kelimesini hatırlamam ve tabi ona vaktim olmaz deyip Lailaheillallah diyebilmem....Rabbim son nefesimizde de unutturmasın ....inşaallahh........

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Yav perwerder abi bu haline gülsemmi aglasam mı bilemedim..Baya zekiymişsin:D

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ilahi perwerder kardeş yani buna çılgınlık deyilde bence düpedüz yaramazlık denir ...senneymişsin yaaa maşallah iyi cesaret doğrusu ALLAHA şükürki MEVLA seni ailene sevdiklerine bağışlamış

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
o elektrik bağlantısını bir Ehli_Beyt evladı değerli bir zatın elektiriği hemen bağlayalım diye giriştik bu işe onların aşkıyla birçok şey gözünüzde bir hiç oluyor korkuyu unutuyorsunuz onlarlayken tabi onların himmeti de Rabbimin sonsuz merhametiyle kurtulduk mu diyelim yoksa imtihan süremiz biraz daha uzadımı diyelim varın siz deyin...

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Aslinda hayatim cok sakin herseyi kendi ic dünyamda yasayarak ve düsünerek attigim adimlarla gecmistir...
cilginliklar yaptigimi hic hatirlamiyorum ama anlatacagi belkide bir cilginlikti bilemiyorum...

Kursta Hocamizin ödev olarak Efendimiz as hayatini anlatan Hikayeyi okuyup bunun özetini ertesi gün verecegimiz Hikayeyi bütün gün basindan kalkmadan ezberleyip ertesi gün ezbere okumamdi...
Bu halim Hocamizin öyle hosuna gitmis olmaliki ilk kez hocamizin güldügünü görmüstüm :D

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Gülmek ne kadar güzel degil mi? :D:D:D:D Hep güleriz inşallah..

Üst Alt