Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
[GLOW=green]Gözlerimi kapatıyorum ve oda ne zülmün kol gezdiği diyarlardayım filistinde sapanla tanklara göğüs geren çocuklarlayım ve Rabbimin verdiği kuvvetle tanklarını başlarına en modern silahlarını onlara çeviriyorum ....Ve zülmün kol gibi gezdiği yeryüzünün bir başka diyarın da Irak'ta, Afganistan' da, Keşmir'de, LÜbnan, Çeçenistan, Mısır, afrika vs. adını anamadığım bir başka diyarda , içleri firavunlaşan üniversite kapılarında Bacımın başörtüsüne uzanan ellerin yakasında, ben böyle durmamamlıyım diyorum kendime ve adı SABUR olanın sabrı gelir aklıma ve NEFSİMLE kalırım yine başbaşa........[/GLOW]

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ben gözümü kapayınca, çok sevdiğim arkadaşlarımın yanındayım..
Bu devirde vefa mı olur diyenlere inat...
Rabbim hatalarımızı af buyursun.. Kendisine hizmetten ayırmasın..
İçimde bir şeyler inceden acıdı.. Duymadığım yüreğimin göz yaşlarından olsa gerek bu acı.. :sulugoz:
Aynı bu surattaki gibi yılmır yılmır akıyor içime...

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ben biraz önce gözlerimi kapattım, aklıma şimdi acaba ben ne düşüncem düşüncesi geldi... sonraki saniyeler, sırf düşünmek için düşündüğüm şeyler geldi ama onlar hemen silindi, ama sonra CanuCan gibi sınavım geldi... ama o silinmedi... dua et hira ablam :(

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
KAPATTIM GÖZLERİMİ ŞUAN ÇOK HASTA OLDUGUM İÇİN EVDE OLDUGUMU VE DİNLENGİGİMİ HAYAL EDİYORUM SUAN TEK İSTEDİGİM EVDE OLMAK VE UYUMAK...(ÇALIŞIYORUM ÇÜNKÜ)...SELAM VE DUA İLE ...

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
gozlerımızı hıııc acmasak olurmu ablacımmm:)
bıde ben hepınızın hayalıne hayran kaldım bır koseye bende sıkıssamda ortak olsam kabul edernmısınız melegııı :D

Üst Alt