Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hepatit B Aşınız Var mı?

• Kullanılan toplam oy
    25

KaTrEe

Enderun-i

Aldığı Beğeniler
15
acaba çocukken bize bir takım aşılar yapıyorlar ailemiz yaptırmış olabilirmi?(?(

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Hatırladığım kadarıyla var :D

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
acaba çocukken bize bir takım aşılar yapıyorlar ailemiz yaptırmış olabilirmi?(?(

Bende öyle düşünüyorum..sorduğumda ama onlarda tam bilmiyorlar..

Yakın zamanda evlilik hazırlığı yapan bir abim nikah işleleri sırasında kan talilinde Hepatit B virüsü çıkmış..iğneyle tedavi oluyor..bende yakın zamanda talil yaptırmıştım olsa çıkardı herhalde ?(

yasemin71

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
hayırı işaretledim ama doğrusu emin değilim yıllar önce ciddi bir karaciğer rahatsızlığı geçirmiştim belki o zaman vurulmuşumdur ?(

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
'Belki' 'sanırım' gibi cümleler kuran kardeşlere şunu diyebilirim, bu konunun ciddiyeti anlaşılmamış.
Sonuçları çok kötü ama kurtuluşu çok basit bir aşı. Türkiye riskli bir ülke olduğu için bu konuyu açtım.

KaTrEe

Enderun-i

Aldığı Beğeniler
15
ben şunu biliyorumki dogar dogmaz çocuklara yapılıyor ve bir kaç aylıkkende yapılıyor bahs ettigimiz aşı bu degilmi efendim?yoksa büyüyünce tekrar yaptırmamızmı gerek?(

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ewet efendim ilk aşı çocuk doğar doğmaz hatta annenin eline verilmeden yapılır, 2. aşı 1 ay sonra 3. aşıda 4 ay sonra yani 5. ayda yapılır.

Fakat ülkemizde 1998 yılından bu yana ücretsiz yapılmaya başlanmış olduğu için ondan önce doğanların olmama ihtimali var. 1998 yılından sonra doğanlar için sorun yok yani.

Üst Alt