Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
hayırlısı olsunda ,sebebsiz kuş uçmaz bilerek veya bilmeden bir şeylermi oldu acaba?

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
hayirlisi olsun kardesim
git ama yine gel emi..:bye:

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Hakkında hayırlısı..
Allaha emanet ol..
Arada ce'e yapmayı unutma.. :)

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
duru gidicek misn?
hakkında hayırlısı olsun kardeşim ALLAH a emanet ol
gel ama kopma burdan:anlastik:

hüzün yağmuru1

Gavsım seni çok Özledim♥♥

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
Nereyeeee??? Hayır olsun inşaAllah.
Umarım tamamen gitmezsiniz

Yalnızlığım

Dünyadan uzak.

Aldığı Beğeniler
63
Reklam kokan hareketler bunlar :)

Hoşçakal demeyelim bence...
"Çok yakında görüşmek üzere" desek daha doğru olurdu..
selametle kardeş...

Gerçekler acıdır,baklava tatlı,baklava gerçek değildir,bende gerçeğin acı yüzü,yüzün acı gerçeğiyim.

Patenti bana ait bir reklam,az önceki reklamlardan gayet iyi?.

Arkadaşlar sizler iyi insanlarsınız.. tanıdığıma memnun oldum.. Artık gitmeliyim..
Sebep: sebep yok... hoşçakalın

not: ulaşmak isteyen arkadaşlarıma; bana ulaşmak zor değil...

Kendinden gitmedikçe,insanlardan uzak kalmak;mesafelerin loş gecelerine prangalanmak,hayallerden öte gerçekten bir paye.Gem vurulmuş duyguların gem almamış ahvalinemi düçar her afkarımsı tadında türküler çığırmak?.Ruhunmu muhrip?,leyli bir hazan mı düştü içine,yerle yeksan mı yüreğin?,hal'in mi münzevi?,revan olmak,geride kalanla istemeyerek gitmek bunun adı.Kaç çift güftar lazım ayrılığı çiğnemene,5 mislini vereyimde özlemleri çevireyim sılaya!.Güzir umma kendinden başka kimseden,sen dahil herkesten.

Gidipte dönmemek,döndüğünde bulmamak illegal ithamına tabii bu söz bir lahza-lık kalbini incitirse,artık geç olmuştur.Gecikmelerin erken ayrılıklarına tutulmadan,varlığın kımet-li hali içinde tevazuda bulun ve rica makamında;gitmeyi olasılık haline getirmemekle beraber GİTME.

Kalbin incindiyse,ağlamalısın,ağlatmadan.Ağlayamıyor musun?;Lanetler oku lanetlere de ağlamaların Ah'ı çıksın!.

Otur yanıbaşımda ağla.Omzuma yaslanamasanda ANA gibi bağrıma basıp sıkı sıkıya sarmalayıp çocuk merhameti muamelesine teselli umarız.

Hayatı boş bırakmaya gelmiyor,yerini doldurmak için çok çabalayan oluyor!.Ne yaka silkele hayattan,nede yakasından düş!.Köşeye sıkıştırıp ifadenin hesabını sor,kendini yargılarcasına.

Hiç bir yokluk en kötü insanın bile varlığına mutlu ol(a)muyor.Zira geç kalıp selâ duymak her insan için acı olmalı.Yoksa neden göğsünü parçalarcasına insan feryat eder ki?

Uzun uzadıya sözlerimi kısaltıp özünde bulmak istersen herhangi birini,yaşadıkça anlayacak ki insan;üzülmek kimselerin değerine sevgi katmıyor.

Gitmek çözüm olsaydı yüzlerce kez gider,bir daha dönmezdim!.

Şimdi reklamlar.

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
Reklam kokan hareketler bunlar :)
Hoşçakal demeyelim bence...
"Çok yakında görüşmek üzere" desek daha doğru olurdu..
selametle kardeş...

durubeyin reklama ihtiyacı yok zaten kendisi marka bir arkadaşımızdır.. gideceğim dediyse mutlaka bir sebebi bir bildiği vardır..:ok:

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Sınavlarım bitti... Ortamda durulmuş...eskisi kadar olmasada artık sohbete devam:)

Üst Alt