Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
ORiJiNAL YAZARI : Günes
hehehehe bu sefer oldu sanirim ama böyle dogru mu yapiyom bilmiyommm...
textBu bir test yazisidir gülmeyin sakin haaaa renk denemsi yapiyommmm...

Ayyyy olmamis haydaaa nerde yanlislik yapiyom kiii anlamiyom....ufff ne kafasizmisim....

DOĞRU DORU CANIM TAM DOĞRU YOLDASIN :p :p :p :p

Ay ablacim ya ikisini bir yapamiyomm nasil oluyo bulamadim halaaa

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Cokkkk Tesekkür ederim fezhra ablacim ve hekimoglu abi....Sonun da sayeniz de bunu da ögrendim....Biraz güc odu ama olduuuuu.....Rabbim razi olsun sizlerden....

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Cokkkk Tesekkür ederim fezhra ablacim ve hekimoglu abi....Sonun da sayeniz de bunu da ögrendim....Biraz güc odu ama olduuuuu.....Rabbim razi olsun sizlerden....

yukardaki B harfine tıklarsan renkleri koyulaştırıyor yada kalınlaştırıyor diyelim yamuk I ya tıkalrsan harefler yamuk yazılıyor tıpkı bu gibi

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2

yukardaki B harfine tıklarsan renkleri koyulaştırıyor yada kalınlaştırıyor diyelim yamuk I ya tıkalrsan harefler yamuk yazılıyor tıpkı bu gibi

Ee deniyeyim ozaman.Bu arada cok sagol ablacim...Rabbim razi olsun...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490

Ee deniyeyim ozaman.Bu arada cok sagol ablacim...Rabbim razi olsun...

KENDİMLE İFTİHAR EDİYORUM ZAFER KAZANMIŞ BİR KOMUTAN GİBİ :D :D :D :D

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
oooooooo Burasi deneme Tahtasi olmus.... :D

Birde usteki gibi yazi tipini degisdirerek yap bakalim....bunuda yaparsan problemin kalmamistir...........

Buarada fzehra abla buyuk yazilari okuya okuya gozlerim bozulacak diye korkuyorum :D

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : Hekimoglu

Birde usteki gibi yazi tipini degisdirerek yap bakalim....bunuda yaparsan problemin kalmamistir...........

Buarada fzehra abla buyuk yazilari okuya okuya gozlerim bozulacak diye korkuyorum :D

ne yapalım yaa hekimoğlu kardeşim kimi küçük yazılardan şikayetçi kimiside büyükten bir orta yol bulalım bari en iyisimi ben gözlüklerimi takayımm ama odane gözümde gözlüklerimde varrr :D :D :D

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Tamam onu da yapim bari... hehehehe ay cok komik oldu ya ama sonun da ögrendim....

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ORiJiNAL YAZARI : Hekimoglu

ne yapalım yaa hekimoğlu kardeşim kimi küçük yazılardan şikayetçi kimiside büyükten bir orta yol bulalım bari en iyisimi ben gözlüklerimi takayımm ama odane gözümde gözlüklerimde varrr :D :D :D

:D :D Ay ablacim benim bende gözlük takiyorum hemde 6 yasim dan beri....
Tekrar tesekkür ederim fzehra ablacim ve hekimoglu abi.... Rabbim razi olsun...

Üst Alt