malesef bu bana biraz uzak abi![]()
Neden uzak acaba?
malesef bu bana biraz uzak abi![]()
selamün aleyküm."Dağ dağa kavuşmaz ama insan insana kavuşur." atas sözünden çıkarak mevlam sizleri hayırlı bir mekanda kavuştursun inşallah.Allah'a emanet olunuz.

zatten kankimi cap canlı görmek istiyorum,lütfen bizi buluşturun Kanka güzeLi hatırlıyorsan geçen senede bu konu mevzu olmuştu ama nedense kimse oralı olmamıştı
Hep demiyormuyuz 'yenidendoğuş' ailesine hoşgeldiniz v.s.
madem bi aileyiz neden Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in sünneti olan tanışmayı yerine getirmeyelim ki dimi yani
Allah nasip ederse temmuzdan önce yuvadan uçarsam,Tabi ölmez sağ kalırsak,Allah işi karışmazsa 2 kişi gelirimzatten kankimi cap canlı görmek istiyorum,lütfen bizi buluşturun
seLam ve dua iLe..
Bu defa inşallah başarılı olacağız. Geçen yılkini bilemiyorum. Yakında üye olduğum için görmedim bile konuyu ama Allah'ın izniyle çok çaba sarfedeceğim bu buluşma için. Desteğiniz için teşekkürler. Hangi tarihler size daha iyi gelir yalaşık olarak onu da yazarsanız iyi olur. Bu arada kanka güzeli dediğiniz arkadaşımız ın kim olduğunu da söylerseniz iyi olur benim için.
''Uhibbu''
Temmuzdan önce vuslat olursa ben istediğiniz tarihte gelirim inşeAllah..
![Friends[1] :kanki: :kanki:](https://www.yenidendogus.net/images/smilies/friends[1].gif)
altaymustafa' Alıntı:Çok teşekkür ederim güvendiğiniz için. İnşallah hep beraber bunu gerçekleştireceğiz. .