Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Yok bir sıkıntı abi
Konuya açıklık getir gayet açık :)

(Kun Fe Yekun)

Liva-ül Hamd

Aldığı Beğeniler
22
bir aksilik olmazsa, Allah izin verirse bende gelirim. İstanbul'dayık gelmezsek ayıp etmiş olruz ;)
hemde Uhibbu ile geliyorum.. :)
arkadeşler sizlerde uygun tarihlerinizi yazın, yazın ki konuyla ilgilenen arkadaşların işi daha bir kolaylaşsın.kolayca ayarlama yapabilsinler.

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
bir aksilik olmazsa, Allah izin verirse bende gelirim. İstanbul'dayık gelmezsek ayıp etmiş olruz ;)
hemde Uhibbu ile geliyorum.. :)
arkadeşler sizlerde uygun tarihlerinizi yazın, yazın ki konuyla ilgilenen arkadaşların işi daha bir kolaylaşsın.kolayca ayarlama yapabilsinler.

Canlar sizlernen bende bulusmayi isterdim :) Ama nasip artik bakicaz nezaman gelcem Türkiye ye.. Rabbim kavustursun insAllah..:gul:

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Hem İstanbul'dasınız hem gelemem diyorsunuz. Biz taaa uzaklardan geleceğiz Allah'ın izniyle. Olmazki ama böyle. Size çat kapı yaparız bakın :)

Eşim müsade etmez fakat bayanlar ayrı bir buluşma olursa ozaman katılabilirim ...

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Eşim müsade etmez fakat bayanlar ayrı bir buluşma olursa ozaman katılabilirim ...

Bunu çözmeye çalışıyoruz zaten bacım. Sonuçta bizimde eşimiz var. Sizle aynı durumdayız. En kısa sürede haber vereceğiz buradan.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Bunu çözmeye çalışıyoruz zaten bacım. Sonuçta bizimde eşimiz var. Sizle aynı durumdayız. En kısa sürede haber vereceğiz buradan.

tmm ozaman :) ben her tarih müsait olurum yanlız pazar günü çalışıyorum çünkü inş hayırlısı olur ...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Ozaman süper :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt