Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nesligul

Hersey sevmekle basladi..

Aldığı Beğeniler
40
ahhh canlar bu ne güzel bir plan bende sizin gibi benim doğum günümde 13 ünde o zaman olsun dermişim :D
şaka bi yana ben o zaman kayseride olucam büyük ihtimal ah uhibbum seninle görüşemedik daha tüm siteyi birden görmeye yüreğim dayanmaz eğer bensiz görüşürseniz itiraf ediyorum sizi çok kıskanıcam:D
hadi siz kayseriye gelin yeri değiştirelim (:
hakkımızda hayırlısı olsun inş.emeği geçen herkese teşekkür ederim efenim(:
kiz hayat ALLAH C.C izin verirse bu sene belki bir ihtimal 8inde belli degil daha izine gidecez :) annemin gonlunu bekliyoruz..
ozaman insALLAH ben kayseride olacam gel seninlede ikimiz bulusak :D :ok:

insALLAH bulusmaniz gerceklesir..;) ve artik anlatirsiniz bizde dinleriz..:)

nesligul

Hersey sevmekle basladi..

Aldığı Beğeniler
40
12 sayfa yazilmis coooook uzun...
kimler geliyor..
nerede bulusulunuyor, tarih ne zaman yanii...
damsiz giriliyor mu girilmiyor mu

bunlari kim özet gecicek bana :D:Smiley (74):

hira onceki yorumunu okudumda aile izin vermez diye..
bizde hayalini kurariz :D
ben hollandadan almanyaya gelirim seni aliriz ordan viyanada kalanlari alaliz sonrada dogruca istanbula geliriz:D nasil fikir

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
hira onceki yorumunu okudumda aile izin vermez diye..
bizde hayalini kurariz :D
ben hollandadan almanyaya gelirim seni aliriz ordan viyanada kalanlari alaliz sonrada dogruca istanbula geliriz:D nasil fikir

Sizlerede bu yakışır zaten güzel fikir:alkis:

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
kiz hayat ALLAH C.C izin verirse bu sene belki bir ihtimal 8inde belli degil daha izine gidecez :) annemin gonlunu bekliyoruz..
ozaman insALLAH ben kayseride olacam gel seninlede ikimiz bulusak :D :ok:

insALLAH bulusmaniz gerceklesir..;) ve artik anlatirsiniz bizde dinleriz..:)

aa ne gösel bizde birbirimizi teselli ederiz qız:ok:

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Nasip olursa geliyorum inşaALLAH ..

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
İlminur Hanım Bu konuyu da kilitlemeden birşeyler yazayım :)

İlminur Hanım,

Diğer konuyu kilitleyerek kimi cezalandırdınız? Konuyu açanı mı yoksa muhalif olanı mı? Yoksa kimi mutlu ettiniz, kimi üzdünüz? Tartışmadan kimi galip çıkardınız kimi mağlup? Sorulara beni ilgilendirmez diyorsanız orası başka elbette.

Bırakınız tartışsın insanlar. Herkes koysun kişiliğini ortaya. Bilelim az buçuk kimin ne düşündüğünü. Varsa bir tepkimiz ona göre ortaya koyalım. Hak edene değer verelim. Hak etmeyeni dışlayalım (Bu bende olabilirim vs). Tartışma sonucunda uzlaşma sağlanabilir belki. Ama konuyu kilitlemek uzlaşma imkanını ortadan kaldırmaktadır.

Yalnızlığım

Dünyadan uzak.

Aldığı Beğeniler
63
Bırakınız tartışsın insanlar. Herkes koysun kişiliğini ortaya. Bilelim az buçuk kimin ne düşündüğünü. Varsa bir tepkimiz ona göre ortaya koyalım. Hak edene değer verelim. Hak etmeyeni dışlayalım (Bu bende olabilirim vs). Tartışma sonucunda uzlaşma sağlanabilir belki. Ama konuyu kilitlemek uzlaşma imkanını ortadan kaldırmaktadır.

Kişiliklerinizin ezikliğini mi yaşadınız tartışmalardan uzak durup kimin az buçuk ne düşündüğünü bilmek için?.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt