Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Günde Kaç Saat Nettesiniz?

• Kullanılan toplam oy
    14

turkish

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Son bir aydır günde ancak 3 saat netteyim

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Orjinal Yazarı zeyno
Yaklaşık tüm gün diyebilirim.Sabah saat 8 okuldayım,akşam 5'e kadar ara ara giriyorum.Eve gelince full time.Azaltmaya çalışıyorum ama olmuyor.Nasıl olsun ya,ailecek bile yüzyüze değil internet ortamında görüşüyoruz. ;)

offff aynen,yakında gözlerimi ve sırtımı kaybetmekten korkuyom ama yinede habibemsin,yinede habibemsin :p :) =)

Allah'tan abim ve yeğenim sıra istiyorlar da ben kalkmak zorunda kalıyorum....

Ex ex

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bu ankette sorulan sorudan daha cok, nerdeyse cevap yazanlarin tek bir sikyeti ilgimi cekti. Oda herkesin haddinden fazla nete gitmekten sikayetci olmasi. Benim sizlere bu konuda bir tavsiyem olacak. Ben iki cocuk babasiyim ve cocuklar suc isleyince onlara ceza olarak tv izlememe, bilgisayarda oynamama gibi cezalar veriyorum. Ve birinde düsündüm ayni cezayi kendimede verebilirmiyim diye? Birakac kere denedim ve basiarli oldum. bazen bir hafta hic nete, bazen bir ay gibi en sevdigim siteye girmedigim oldu ve gördüm ki cok faydasi var. Belli bir zaman sonra nette bulunma sürem azaldi. Yani kisaca sizlere kendize nette girmeme konusunda ceza vermenizi tavsiye ederim, faydasini göreceksiniz mutlaka.

Anket sorusuna gelince, benimde nette bulunma sürem isime bagli. Bazen sabaha kadar nette olurum bazende sadece 3-4 saat. Ama son zamanlarda gercekten gözle görülür bir azalma var.

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Bende çalıştığım için günün belirli saatlerinde internete takılıyorum.Ve ihtiyaçım olduğu sürece.Saatlerce takılmanın bir anlamı yok bence.Zaten sağlımızıda etkiler.Ne demişler herşeyi kararınca(yeterince)yap.

Allaha emanet olun...

salihin_cy

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı peri
Bende çalıştığım için günün belirli saatlerinde internete takılıyorum.Ve ihtiyaçım olduğu sürece.Saatlerce takılmanın bir anlamı yok bence.Zaten sağlımızıda etkiler.Ne demişler herşeyi kararınca(yeterince)yap.

Allaha emanet olun...

+1 Aynen...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ayyy ben burayı görmemişim heralde ben seyehatteyken olmuş

bana gelince inanın evdeysem bir gelenim ,gidecekte yerim yoksa

bütün gün ve gece burdayım diyebiliriz

ama memnunmusun derseniz deyilim ama neyaparsın işte

böyle güzel site olunca tabiki birde en önemlisi sizler olunca dayanamıyorum

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
DOĞRUSU İHTİYAÇIM OLDUĞU SÜRECE.İŞİM GEREĞİ ZATEN GÜNÜMÜN YARISI BİLGİSAYAR BAŞINDA GEÇİYOR.BUNA BİRAZDA KENDİ İHTİYAÇLARIMI KATIYORUM.
FAZLASI ZARAR ZATEN BENCE.TOZUNDA BIRAKMALIYIZ.HEM SAĞLIMIZ İÇİN ÖNEMLİ.

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
ELİMDE OLSA 24 SAAT NETTE OLURUM AMA ÇALIŞTIGIM İÇİN PEK OLAMIYORUM AMA İLK FIRSATTA GİRİYORUM SİTEDE NELER OLDUGUNU MERAK EDİYORUM ZAMANIM OLMADIGI İÇİNDE PEK AKTİF OLAMIYORUM BU NEDENLE YAZILARA KISA CEVAP YAZIP CIKIYORUM...YANİ BIRAKSALAR BENİ 24 SAAT NETTE OLABİLİRİM .... GÜZEL BİR KONUYA DEGİNMİŞSİN ABLACIGIN ALLAH RAZI OLSUN..SELAM VE DUA İLE...

ÇAĞRI

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
yaw ben 15 duruyom ılahı dınlıyom dj lık yapıyom ya bırgun n keset çıkaracam ya almayı unutmayın sesım ıdare eder yaw ben çok duruyom kızmıyorsunuz demı :D

Üst Alt