Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
"...Karanlık gecede halden hale girerken Züleyha'nın kalbi, Züleyha en çok da sabrın kimden olduğunu bilmeden ve sabrının iç yüzüne erişemeden sabretti. Tahammülünün anlamını çözemeden tahammül etti. O kadar ki ne sabrına sahip çıktı, ne tahammülünden hoşnut kaldı.
...
Tahammül bu benim gücüm, diye kıvrandı günlerce.Ardından da, tahammül, bu benim güçsüzlüğüm, diye ağladı.Gücüm olan şey zaafım.
...
Sonra sabırlıyım, dedi, ne güzel. Sonra sabrına öfkelendi, neye sabır niye sabır?
...
Baharlar geçti içinden, o baharların içinden geçerken. Cehennemler geçti kalbinin üzerinden, kalbi cehennemlerin içinden geçerken.
...
Hemen arkasından da, olsun, dedi. Rabbim, her şeye razıyım. Hepsine razıyım.Acıya razıyım ama gözyaşım bende kalsın. Razıyım yoklukta var olayım.
Yitirdikçe bulayım. Öldükçe doğayım.
...
Yolu uzun, çok uzun Züleyha'nın..."

Kalbin Üzerinde Titreyen Hüzün/Nazan Bekiroğlu

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Teşekkürler...

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Baharlar geçti içinden, o baharların içinden geçerken. Cehennemler geçti kalbinin üzerinden, kalbi cehennemlerin içinden geçerken.

çok hoştu zuzum...yüreğe emeğe sağlık

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah (cc) razı olsun güzel paylaşımdı yüreğine sağlık...

gülennur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
çok güzeldi... Allah razı olsun paylaşımın için

duayla...

Üst Alt