Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
12-02-2006 tarihinde yapılacak olan mitinge tüm kardeşlerimizi bekleriz...

Miting yeri İstasyon meydanı........

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Kardeşim Allah yardımcınız olsun. Ya kaç gündür İstanbulda yapılacak geniş katılımlı bi miting araştırıyoruz ama hala bulamadık. İnşallah mitinginiz ses getirir kardeşim.

FaniDünya

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Bizde Dualarimizla destekliyor ve elimizden geldigi kadariyla boykot ediyorus insaAllah.
Rabbim imansizlari islah eylesin, islahlari mümkün degilse kahru perisan eylesin.

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Kardeşim Allah yardımcınız olsun. Ya kaç gündür İstanbulda yapılacak geniş katılımlı bi miting araştırıyoruz ama hala bulamadık. İnşallah mitinginiz ses getirir kardeşim.

KEREMS KARDEŞİM İSTANBULDA YARIN BEYAZIT MEYDANIN DA CUMA NAMAZI ÇIKIŞI MİTİNG VAR HABERİN OLSUN...

Araştırdığını bilseydim diğer mitinglerde de haber verirdim...

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
ORiJiNAL YAZARI : mabed

KEREMS KARDEŞİM İSTANBULDA YARIN BEYAZIT MEYDANIN DA CUMA NAMAZI ÇIKIŞI MİTİNG VAR HABERİN OLSUN...

Araştırdığını bilseydim diğer mitinglerde de haber verirdim...

Yarın ordayım ozaman kardeşim Allah Razı olsun... Ama benim asıl aradığım yada istediğim hafta sonu çok daha geniş katılımlı bir miting...

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Medyada günlerden beri süren karikatür skandalı hepimizin malumudur.Bu batılı devletlerin her fırsatta müslümanlara olan kinlerini kusmaları ilk değil bel ki birileri buna komploya da ortamı germeye çalışanların olduğunu söylüyor olabilir.İster komplo olsun ister başka bişey hiç bir zaman bir oyun tek taraflı oynanmaz eğer bu bir kışkırtma politikası güdüyorsa bile biz müslümanalrın tepkisiz kalması onların NABIZ çlçütüğünün en büyük göstergesidir.Kısacası herkes bu durumdan bir pay çıkartır olumlu veya olumsuz.Bilinen bir gerçek vardır hangi kılıf altında ve masum düşünceler altında olursa olsun kabul edilemeyecek bir tavır sergilenmiştir,Kudsiyete dil uzatılmış,oyuncak edilmiş,Tüm islam aleminin rehberi,önderi peygember efendimiz HZ.MUHAMMED(sav)'e hakeret edilmiş,bunun hesabını,bu çirkinliği elimizden gelen her türlü imkan dahilinde protesto etmek üzerimize farzdır.

İzzet yalnızca Allah'a(cc),Resulune ve Müminlere aittir.Ama münafıklar bunu anlamazlar

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ayetler2xs.jpg

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Efendim!! Ne çok düşmanın varmış.Seni görmeden,bilmeden ne de çok suizan edenin varmış!Demokrasi oyunu şemsiyesinin altında seni ''resmedenler'' meğer ne kadar insancıl,ne kadar da civanmert ve ne kadar da ''ahlaklı,dürüst'',ne kadar ''varlık bozuntusu'' imiş!!
Tarihine veryansın eden,günümüz gamsız müslümanı,hal böyle olunca mı tepki gösterecek..(içten içe sevinenler azaba merhaba diyeceklerdir)..Osmanlının yaşam düşüncesini kendi akıl kalıpları içerisinde ''bağnazlık'',''gericilik'',olarak niteleyen ''maarif'' sapkını yığınlar,özlerini biraz anlama gayreti içerisine ne zaman girecekler.Bir mektupla Fransaya ''dans'' ültimatomu veren bir millet şimdilerde ne kadar da çaresiz!!
Kendi mabedinde vurulan Papaz gerçek suçlu mu?''Başıboş'' amaç etrafında dağınık zihniyetler daha hangi tutarsızlığı sergileyecekler??Kuvvetli isen sözün geçiyorsa yayımla ''Bildirini'' dinlesinler seni.!!Yok sözün kaale alınmıyorsa ''büyük hadeflere'' giden yolları kendi insanına iyi anlat.''Eğitim adı altında yapılan Eğitimsizlğe'' dur de!!En azından bunu isteyen kesime sahip çık.Sen Devletsin.Kurtuluşa muhtaç tüm insanlığa bir borcundur bu.Sen ,şanlı bir neslin ,''Altın''devletinin evladısın!!
Efendim!!Huzurunda mahçup bu ''yüzleri'',yüzbinleri,milyonları kınama,affet.Öyle ki bizler hala senden şefaat isteriz.
Merhamet timsali Efendim hakkını helal et!!

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
hernekadar orada olmasakta dualarımız ve ruhumuzla ordayız kardeşim

Üst Alt