Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Mizah

SiyahSancaktaR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,294
Babamla yakınımızın cenazesi için Zonguldağa gittik cenaze evine yetişemedik telefonlastık yolda cenaze arabası konvoyuna yetiştik trafik karışık mezarlığa geldik direk define yetiştik hemen define yardım etmeye basladigimda bur gariplik hissettim ama devam ettik ta ki Başsağlığı dileyecekken başka cenazeye katıldığımızı anladık ama bozuntuya vermeden bitmesini bekleyip başsağlığı dileyerek kendi cenazemize doğru yol aldık.. :)

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Pek çok hocalarımıza iftar yemeği düzenlemiştik..
Bol bol yemek takımları falan getirdik evden öyle kalabalık.
Yakın arkadaşımla sofrayı hazırlıyoruz
Aldığım takımı diziyorum
Bi yandanda 'kim getirdi bu tabakları ufacıklar,kuş kadar mı yicek insanlar' dedim
Arkadaşım ben getirdim demesinmi
-biz evde de bunlari kullaniyoruz ????
-hee seninkiler mi iyi yapmışsın ya tıkamayız milleti güzel tabaklar ????

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Aldığım takımı diziyorum
Bi yandanda 'kim getirdi bu tabakları ufacıklar,kuş kadar mı yicek insanlar' dedim
öyle bir şey benimde başıma geldi.. taa yıllar önce bir ev almıştık ev hediyesi filan getirdiler masanın üstüne saçmasapan süsler falan.. bu saçmasapan süsü kim getirdi dediğimde süsü getirende oradaymış meğer:)

SiyahSancaktaR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,294
öyle bir şey benimde başıma geldi.. taa yıllar önce bir ev almıştık ev hediyesi filan getirdiler masanın üstüne saçmasapan süsler falan.. bu saçmasapan süsü kim getirdi dediğimde süsü getirende oradaymış meğer:)
Aldığım takımı diziyorum
Gerçekten rezil durum benim de buna benzer durumlarım olmuştu :D

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Ankarada karlı bir akşamüstü... İhtiyar bir teyze karda kayıp düşmesin diye yardımcı olmak istedim... Teyzeye koluma girmesini ve beraber gitmemizi istedim.. Teyze şöyle bir suratıma baktı girdi koluma... üç beş adım atmıştıkki ayağım kaydı... Önce kendim sonra teyzeyi düşürdüm:) Teyze: Oğlum daha kendin yürüyemiyorsun bırak beni ben giderim demezmi:)

SiyahSancaktaR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,294
Ankarada karlı bir akşamüstü... İhtiyar bir teyze karda kayıp düşmesin diye yardımcı olmak istedim... Teyzeye koluma girmesini ve beraber gitmemizi istedim.. Teyze şöyle bir suratıma baktı girdi koluma... üç beş adım atmıştıkki ayağım kaydı... Önce kendim sonra teyzeyi düşürdüm:) Teyze: Oğlum daha kendin yürüyemiyorsun bırak beni ben giderim demezmi:)
Bence de :D

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Dur bi tane daha yazayım:)

Lise zamanlarımda Samsundan Ankara'ya gelip inşaatlarda çalışırdım.. Haftada iki defada karşıdaki caminin duş alma yeri vardı orada duşumu iki lira verip alırdım...

Yine birgün duş almaya gittim. Camide görevli abi: duş bozuk istersen korkmazsan gir şurada yıkan (Gasilhane)
-Ne korkacam ya deyip girdim gasilhaneye oturdum musalla taşına ölü yıkadıkları artık sabunları aldım güzel güzel yıkanıyordum... Artık manzarayı gözünüzde canlandırın

Elim yüzüm sabunluyken kapı açıldı... Adamın biri kafasını uzattı ALLAHUEKBERRRR deyip kaçtı gitti:))) Galiba adam beni ölü doğrulmuş yıkanıyo sandı:)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Dur bi tane daha yazayım:)

Lise zamanlarımda Samsundan Ankara'ya gelip inşaatlarda çalışırdım.. Haftada iki defada karşıdaki caminin duş alma yeri vardı orada duşumu iki lira verip alırdım...

Yine birgün duş almaya gittim. Camide görevli abi: duş bozuk istersen korkmazsan gir şurada yıkan (Gasilhane)
-Ne korkacam ya deyip girdim gasilhaneye oturdum musalla taşına ölü yıkadıkları artık sabunları aldım güzel güzel yıkanıyordum... Artık manzarayı gözünüzde canlandırın

Elim yüzüm sabunluyken kapı açıldı... Adamın biri kafasını uzattı ALLAHUEKBERRRR deyip kaçtı gitti:))) Galiba adam beni ölü doğrulmuş yıkanıyo sandı:)
Efsane ????????

Üst Alt