Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
https://www.facebook.com/l.php?u=ht...n-saldiriyla-ilgili-aciklama.aspx&h=iAQAM2fOE

BAK SEN ŞU SOYSUZA, "Burada saldıran PKK değil, askerdir" diyor..
ve pkk 'yı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin karşısına oturtuyor...
ve yazının içeriğinde Türk Şehitlerimiz için; 'kayıp, öldü' gibi ifadeleri kullanan soysuz; konu pkk olduğunda, bakın ne diyor: "aynı çatışmada 7 PKK'lının da şehit düştüğünü ifade ediyor..
Seni uğursuz seni, terörist Şehit ve ama Türk ordusunun askeri, 'ölü' ÖYLE Mİ!?... (Alıntıdır)

Düşüncelerimi harfiyyen yansıttığı için, ek yorum yapmayıp, sadece alıntıladım.

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Rabbim tüm şehitlerimize rahmet ve ailelerine sabırlar versin inşallah. Duaların kabul olunduğu şu mübarek günlerde en büyük duam; Vatanımıza ve Milletimize zarar vermek isteyen dahili ve harici tüm düşmanların bedbaht olmalarıdır.

Allah'ın izniyle Vatanımızı, Milletimizi her türlü fenalıklardan koruyacak güç Ülkemizde fazlasıyla mevcuttur.

Tüm bunlara rağmen çözümsüzlüğün değil, çözümün bir parçası olabilecek akıllı, tutarlı ve kesin kararlar almak gerekir.

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
"Tüm bunlara rağmen çözümsüzlüğün değil, çözümün bir parçası olabilecek akıllı, tutarlı ve kesin kararlar almak gerekir."

Bu ümidi hala içimde besliyorum... İnşaallah.

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
https://www.facebook.com/l.php?u=ht...n-saldiriyla-ilgili-aciklama.aspx&h=iAQAM2fOE

BAK SEN ŞU SOYSUZA, "Burada saldıran PKK değil, askerdir" diyor..
ve pkk 'yı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin karşısına oturtuyor...
ve yazının içeriğinde Türk Şehitlerimiz için; 'kayıp, öldü' gibi ifadeleri kullanan soysuz; konu pkk olduğunda, bakın ne diyor: "aynı çatışmada 7 PKK'lının da şehit düştüğünü ifade ediyor..
Seni uğursuz seni, terörist Şehit ve ama Türk ordusunun askeri, 'ölü' ÖYLE Mİ!?... (Alıntıdır)

Düşüncelerimi harfiyyen yansıttığı için, ek yorum yapmayıp, sadece alıntıladım.

Anaların gözyaşları boşuna akmadı..Anaların yüreğini en iyi bilen Allah ki kahhar eylesin,eli kanlı,taş kalpli vicdansız canileri

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Bir haftadır 42 derecenin altında operasyondaki mehmetciği kurumuş otlara şerefsizlerin attığı bombaların tutşması sonucu yanarak can vermişler..Kırmızı bayraklara sarılı görmeye insanın içi dayanmıyor..Allah'ın Kahhar ismiini KcK nın Onu alkışlayanların..Askerin şehit olduğunu duyunca halay çekenlerin üzerine tecelli eylesin..Allah belalarını verin...

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
"Allah'ın Kahhar ismiini KcK nın Onu alkışlayanların..Askerin şehit olduğunu duyunca halay çekenlerin üzerine tecelli eylesin..Allah belalarını verin... "

Sözün bittiği yer... Hani, yüreğin doludur da, kelimeler boğazında yumru olur çıkamaz ve herşey anlamını yitirir ya, işte öyleyim...

Hala otokontrolümü sağlayabilmiş değilim...

Duana en içten kalbimle AMİN diyorum, amin...

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
Bakınız Dağlıca baskını , Aktütün saldırısı .
Türk ordusu İsraili 1 saatte harcıyacak güce sahipken Bir avuç PKK 'liyimi ortadan kaldıramıyor.
Ergenekon davasıyla Kimlerin vatana nasıl ihanet ettiklerini kendi gözlerimizle görüyoruz.Ordumuz içersindede hainler mevcuttur. Çağdaş yaşamı destekleme dernegi olarak Kurulan kuruluş , Vanda Pkk'ye açıktan destek sağlayan kck'li gençlere burs sağlarken başı örtülü ve dindar olanlara aynı imtiyazı tanımamış .
''Biz gençlerimizin dans yapmasını ıstıyoruz sıralar uzerınde namaz kılmasını degil'' diyerekten gerçek yüzlerini ortaya çıkarmıştır.Mhpli Engin alan ordu içersinde başı örtülü ve namaz kılan subayları fişleyerek ordudan attırdıgının belgeleri ''irtica belgesi'' olarak yayınlanmadımı ... 90 'li yıllardan beri devam eden terörde hep olay yerine bizim helikopterlerimiz geç ulaşmış şehit verdikten sonra komutanlarımız ''afferın gençlere vatan için verdiler canını '' diyerekten olayın arkasında dönen dolapları asimile etmişlerdir .Aktütün baskınında 22 Şehit verirken Tsk'ya ait helikopterle Keyfi yerinde bir biçimde golf oynayan paşalarımızda mevcut. Hakkın karşısında sürekli batıl mevcut olacaktır kıyamete kadar ...

Dağlıca baskınında Tsk kendi radarında 200 pkklıyı tespit ettiği halde onları koyun zannedip 12 tane can ciğerimizi silahlarımız tutuklu kaldı iddiasıyla kurban etmiştir...

Kck 'nın fırat haber ajansı bu konuda haklı olabılır.Sonuçta onlar için Hpg gerillasıyla türk askeri aynı yerde aynı anda ölmüş bu hiç önemli degildir....

Burda önemli olan Konyalı şehit babasınında dediği gibi askerleri tıpkı bır davar sürüsü gibi o bölgeye sürmenın 2 gün uykusuz bırakmanında bır anlamı yoktur...

Olayın iç yüzü cok yakın zamanda ortaya cıkacaktır böyle umud edıyorum

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Türk ordusu İsraili 1 saatte harcıyacak güce sahipken Bir avuç PKK 'liyimi ortadan kaldıramıyor.”
Terör operasyonu için siyasi irade gereklidir…! Yani, ordu kendi başına karar alamaz...

Ergenekon davasıyla Kimlerin vatana nasıl ihanet ettiklerini kendi gözlerimizle görüyoruz.Ordumuz içersindede hainler mevcuttur.”
Ergenekon davası hala sonuçlanmamışken ve hatta sonuçlansa dahi sizin, Türkiye Cumhuriyeti’nin ordusuna bu şekilde Ordumuz içersindede hainler mevcuttur “ demeye hakkınız yok…!

Kck 'nın fırat haber ajansı bu konuda haklı olabılır".
Ülkeme ihanet eden namussuzların verdiği bilgi mi, onları haklı konuma düşürüyor…?

"Sonuçta onlar için Hpg gerillasıyla türk askeri aynı yerde aynı anda ölmüş bu hiç önemli degildir....”
Onlar gerilla değil, terörist… köpek…vatan haini…namussuz…********…haysiyetsiz… Onların ölüleri LEŞ; benim askerim ise ŞEHİDDİR

Allah yolunda şehîd olanlara ölü demeyiniz. onlar diridirler. kendilerine her zaman rızk verilir. onlarda azâb olunmak korkusu yoktur. nîmetlerden mahrûm kalmak üzüntüsü de yoktur.” (Âl-i imrân sûresi: 170)
Sözleri alıntı dahi yapmış olsanız, benim şehidime kimse ama hiç kimse ölü diyemez.

"Burda önemli olan Konyalı şehit babasınında dediği gibi askerleri tıpkı bır davar sürüsü gibi o bölgeye sürmenın 2 gün uykusuz bırakmanında bır anlamı yoktur..."
Babanın canı yanmış, ocağına ateş düşmüş… Elbette konuşacak, elbette saldıracak.
Ancak; bizlerin hatırlaması gerekenler ise:

Adı önce “Kürt Açılımı” olan, tepkiler üzerine “Demokratik Açılım” olarak değiştirilen, "Açılım" safsatası yüzünden, (özellikle son dönemde) teröristlere verilen primler sayesinde, PKK köpeklerinin işi iyice azıtmasını sağlayan, bu zemini hazırlayan…

Habur’da davul zurna ile karşılanan PKK’lıları “bakın pişmanlar” diyerek "kahramanlar" yaratıp, ayaklarına gidip mahkeme kurup serbest bırakan…

Bu durumda; teröristi “hükümetin verdiği prim ile şımaran PKK köpeklerini” azdıran, bunca Şehit haberi ile yüreklerimizi dağlayan ve Kuzey Irak’taki PKK kampları için, yıllardan beri ABD’den izin almadan tek bir adım atmayan… v.s

Gerek Hükümet, gerek ana muhalefet, gerek basın ve gerekse zamanında yeterli ses çıkar(a)mayan bizler de suçlu değil miyiz…?

Olayın iç yüzü cok yakın zamanda ortaya cıkacaktır”
Sanki Demirtaş konuşuyor…!"

Unutmayalım ki; Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır… Ordusuyla, vatanını vatan bileniyle… Ne mutlu Türküm diyene

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Öncelikle şehitlerimize Rabbimden rahmet ailesine sabır diliyorum ..Fakat bende şu konuda katılıyorum ordu içindede pkk yı destekleyen ust duzey insanlar var siyasette deseniz gene mevcut halk deseniz aynı bunların hiçbiri olmamış olsa tabiiki devlet bir avuç pkklıyı toprağa gömer sanatçılardan bile var yani açıkcası kendi milletimiz o katilleri besliyor bu yuzdende kökleri kururmuyor benım en yakınımda tanıdığım bazı kışıler bile önderimiz abdullah öcalandır diyor böyleyken nasıl temizlenecek o pislikler benimkardeşimde birebir olarla karşı karşıya geldi yanında en yakın arkadaşı şehit oldu ve hala o halini atamadı uzerinden bu devlette bu şehitlerde bizim...

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Beni bilenler bilir .. Bu tür konularda çok sert yazarım .. Öyleki bazı ahmaklar beni faşist, ırkçı vs sanabiliyorlar ..
Kurulduğundan bu yana AK parti üyesiyim.. R.Tayyip Erdoğan hayranıyım ama vallahi liderimde olsa hep bu konuda kendisini ve partisini eleştirmişimdir ..
İyi niyetinden şüphem yok .. Ne varki terör sorunu çiçekle böcekle çözülecek bir sorun değildir ..
Çok ani kararnamelerle terörle ilgili yasalarda değişikliğe gidilmesi mecburidir ..
Özellikle Özel Harekatın yetkilerinin genişletilip, demir yumrukların sokuldukları ceplerinden çıkarılmaları gerekmektedir ..
" ama kurunun yanında yaşlar da yanacak " mantığında olanlar olacak ..
Bile bile, göz göre göre yaşlar yanıyor zaten ..
T.S.K ya gelince ..
Doğrudur .. İçlerinde imanları zayıf ve hatta imandan yoksun paşaların, pkk ile işbirliği içerisinde olan komutanların olduğuna bende inanıyorum ancak bir kaç şerefsizin yüzünden peygamber ocağına laf söyletmem .. Kaldı ki zaten böylesi ihtimallerden beslenen hainlerin leş kargaları gibi TSK. etrafında dolandıkları bir dönemde Mehmetçiğimize sahip çıkılmalıdır ..
Bakınız tam da 13 askerimizin şehit edildiği gün itlerin partisi bdp kendi kendine özerklik ilan etmiştir .. Hayatta hiç bir şeyin rastlantı olmadığına inanan idrakim için bu tamda hedefin on ikisidir .. Yani nifak merkezinde belirlenen amaç; tıpkı eski Yugoslavyanın parçalanışı gibi Türkiye'yide parçalamaya yönelik bir harekatın startıdır ..
Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut zamanında meclisten geçirilen bir özerklik kanunu vardır ki bu kanun zamanında Yugoslavya'ya dayatılmış ve sonrasında iç savaş çıkarılmış Yugoslavya parçalanmştır ..
Bu oyunun bir benzeri Türkiyem üzerinde oynanmaya çalışılıyor ..
Uyanık olalım ..
Evvela pkk ve sempatizanlarına her zaman için yumruğumuzu sıkıp sesimizi gür tutalım ..
Kürt kardeşlerimizi ve pkk lıları birbirinden ayıralım ..
Mütedeyyin geçinen bir takım ırkçıların dini duygular üzerinden siyaset yapmalarına kanmayalım ( Altan Tan ve Sırrı Süreyya gibileri )

Uzatmayacağım zira yazdıkça sinirlenmeye başlıyorum .. İki gündür yedim bitirdim zaten kendimi ..( Facemde olanlar durumumu biliyorlar )

Rabbim bizlere sabır düşmanlarımıza kahır versin inşaALLAH ..

Üst Alt