Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
“-Yavruyu tut abla, annesi saldırıyor!...” diyen canhıraş bağırtısıyla, yavru kediyi kucağıma attı… Ya Rabbim, ne kadar küçük, ne kadar zayıf bir kedi yavrusuydu bu, ha öldü, ha ölecek gibi…

Balkona taşıdım kucağımda ve dolapta her daim sokak kedileri için hazır bulunan sütü, süt kaplarına(kullanılmayan sigara tablalarından oluşmuştur)boşalttım ve içmesi için yavrunun önüne koymuştum ki; anacığı miyav naralarıyla, balkon demirinden üzerimize atladı.

Bu kez, acınacak duruma düşen biz olmuştuk.

Oysa ne kadar masumca ve iyi niyetle kurtarma operasyonunu başlatmıştık, kendiliğimizden…

Ama bunu ana kedicike anlatmak ne mümkün? Bir defa düşman bellemiş bizi…

O’nun gözünde, “Yavrusunu kaçıranlar” oluvermiştik bir anda ve istemeden.

Sessizce süt koyma işlemini bitirip, kah “Gel, pisi pisi” diyerek, kah cam arkasında saklanarak, sütü içmesini ve bizlere alışmasını bekledik.

Başardık… Kedi, sütü içti!...

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Sınavda karşımıza çıkan şaşırtmacalı soruları okuduğumda hissettiğim şaşkınlığı yaşıyorum şu an :)
Evvela bu alıntının yazarı kim ..?
Neden sanki bir hikayenin orta kısmından başlanmış gibi yazılmış ..?
Ve neden sanki aynı hikayenin tamamlanmamış kısmı gibi kalmış ..?

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Alıntı falan değil, tamamen gerçek.

Sabah işyerimde başlayıp, az önce sonuçlanan bir olay bu. Sütü içirmeyi başaran da benim tabii.:)

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Hah ! Şimdi anladım .. Beş dakkadır kıvranıyordum bende bu hikayeden nasıl bir mesaj almalıyız diye ..
Yaz olm EkSen ; Kediler nankördür , anne kediler ise hem nankör hemde kızgındırlar .. Sütün litresi 1,5 tl den aşağı değil .. 1,5 lira ile en dandik korku tüneline bile bilet vermezler ama bir kedinin saldırganlığı karşısında gerilimi yaşayabilirsin .. Aferim EkSen :)

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Hem kendisi yorum yapan hemde kendisine teşekkür eden TEk üye Eksendir herhalde :D

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Hem kendisi yorum yapan hemde kendisine teşekkür eden TEk üye Eksendir herhalde :D

Siz değerimi bilmiyorsunuz ama yıllar yıllar sonra dünya diğer boyutları keşfedip son çağa girildiğinde benim yorumlarıma bir " Mona Lisa " tablosu gibi yaklaşacaklar :)

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Siz değerimi bilmiyorsunuz ama yıllar yıllar sonra dünya diğer boyutları keşfedip son çağa girildiğinde benim yorumlarıma bir " Mona Lisa " tablosu gibi yaklaşacaklar :)

Ve ve eklemeyi unutmuşum :) Kendini en iyi şekilde reklam eden demeyi :D

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Ve ve eklemeyi unutmuşum :) Kendini en iyi şekilde reklam eden demeyi :D

Karizmatik, sempatik, otomatik, dokunmatik, metamatik , tik oğlu tik .. Lütfen bu vasıflarımıda unutmayalım :)
Bu arada Katre Su bizi vurabilir :)

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
Allah'ım ya bu olay bana geçmiş zamanı hatırlattı benim oğlumda bir haftalık kedi yavrusu bulmuş eve getirdi ,onca işim arasında iki gün boyunca sütle besledim ve bir ara güneş alsın diye kapıya çıkardım aman Allah'ım kedinin biri miyavlayaraktan üzerimize bir geliyor dersiniz ki parçalayacak... dedim eyvah erkek kedi yavruyu yiyecek,hemen içeri aldık yavruyu kapı pencere kapattık ama kedi camı kıracak nerdeyse nasıl bağırıyor,pençeleriyle kap ,pencere dinlemiyor sonra mesele anlaşıldı... tabi ki süt dolu göğüslerini görünceye kadar ,meğer annesiymiş...Allah'ım annelik ne kadar kutsal bir olay ,offfff offff..

Fahl_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
30
Takım
Beşiktaş
O’nun gözünde, “Yavrusunu kaçıranlar” oluvermiştik bir anda ve istemeden.

Sessizce süt koyma işlemini bitirip, kah “Gel, pisi pisi” diyerek, kah cam arkasında saklanarak, sütü içmesini ve bizlere alışmasını bekledik.

Başardık… Kedi, sütü içti!...

Allah razı olsun yüreğinizden Katresu..

Niyet çok güzel..
Sonucu da güzel bitmiş..

Üst Alt