Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
zehracim hayirli yolculuklar diliyorum sana
Rabbim daim yardimcin olsun
selametle canim...

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
ablacığım şimdi çoktan varmışsındır kızlarının yanına,ne mutlusundur allah mutluluğunuzu daim eylesin...........

Bizim yerimize de Diyarbakır karpuzu yersin artık :D

Nasip olursa bizde bir arkadaşımızı evlendirme vasıtası ile gelebilme ihtimalimiz var Diyarbakır'a
....

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
BİRAZ GEÇ KALSAMDA RABBİM HAYIRLI GİDİP GELMELER NASİP ETSİN ABLACIGIM...NE HAKKI ABLA VARSADA HELALİ HOŞ OLSUN...RABBİME EMANETSİN...SELAMETLE...

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
abla hoş geldin sefalar getirdin.

ORiJiNAL YAZARI : silaucan
ablacığım şimdi çoktan varmışsındır kızlarının yanına,ne mutlusundur ALLAH mutluluğunuzu daim eylesin...........

Bizim yerimize de Diyarbakır karpuzu yersin artık :D

Nasip olursa bizde bir arkadaşımızı evlendirme vasıtası ile gelebilme ihtimalimiz var Diyarbakır'a
....

sizin diyarbakırda bir kardeşiniz var yolunuz düşerse başim üstüne yeriniz var.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
arkadaşlar malumaliniz diyarbakıra gittim ve geri döndüm

orda en çok beni memnun eden bir yanıda hacı boran kardeşimin tubagül ve furkan21 kardeşimin evlerine misafir oldum gerçi furkan21 kardeşimi göremedik ama selamını aldık ALLAH kendilerinden ebeden razi olsun çok güzel bizleri ağırladılar anneleriyle ablalarıyla tanıştık güzel bir misafirliğimiz oldu...

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Allah hayırlı yolculuklar versin inşaallah Zehra Ablam. hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin..

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
hoşgelmişsin ablacığım,ne güzel site dostluğuna da katkı sağlamışsın,tanışmalar yaşamışsın....Furkan21 beni de buyur etmiş ama baksana görünmemiş size,nasıl davet bu :D şaka bir yana tabi de ben de çok istiyorum Diyarbakır'a gitmeyi,inşallah ağustos ayında gideriz....Çok sevdiğim bir arkadaşımı veriyoruz Diyarbakır'a....

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
hosgelmısın nurum teyzemmm
valla acaıp delı ozlenmıstınzz

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
izmir'imizin gül ablası hoşgeldiniz ;)

Üst Alt