Selamn aleykum ben 3 senelik evliyim. 2 aylık gelinken gorumcem bi yastığın içinde muska bulmuş ve benim yaptğmı düşünerek kaynanamı aramış. Kaynanam telefna beni istedi ve kızım muskayi ben yaptrdm bundan 10 sene önce eşim kazadan beladan uzak dursun diye yaptrmış güya sakın kocana söyleme etkisi bozulur yastkta sende yatma başn ağrır çok kötü dedi.o zamanlar kaynanamla gorumcemle yaşıyoduk. Bende anlamam böyle muskadan buyuden açıkçası tamamen saflığmdan ve iyi niyetimden eşime hiç birşey söylemedim ama 3 sene sonra yani bugün bi öğrendim ki kaynanam eşime çoktan söylemiş muska bulunduğunu eşimde doğal olarak benden ve çevremden biliyodur çunku bana kesin senin arkadaşlarn yaptrmış tır dedi ve benni dinlemedi bile çıktı gitti. Benim anlamadğm neden bana söyleme diyipte kendisi söyledi acaba kaynanam amaç neydi. Yani merak ettiğim ben o muskayı kaybettim bulamyorum hangi yastıkta olduğunu acaba kötü niyetle yapılmışsa o niyeti bozabilirmiyiz. Lütfen yardımcı olun. Ben inanmam öyle büyüye falanda ama insan ister istemez korkuyo. Ne yapmalıyım. ?? Acaba eşimi bana karşı soğutmaya mı çalışıyolar. Napıcam ben hiç bilmiyorum hergün hep dua da ediyorum yüce rabbime ama yinede eşimle aramzda bi soğukluk oluyo 3 gün benm yanmdaysa 5 gün ailesiyle yada arkadaşlaryla defalarca boşanma aşamasına kdar geldik ama hep barıştk ama barştkçada uzaklık oldu. Çok çıkmazdayım inanmalı mıyım acaba bu muskaya veya bu muskayı bozabilecek başka bişey var mıdır? ?