Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

q0zd3

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
Selamn aleykum ben 3 senelik evliyim. 2 aylık gelinken gorumcem bi yastığın içinde muska bulmuş ve benim yaptğmı düşünerek kaynanamı aramış. Kaynanam telefna beni istedi ve kızım muskayi ben yaptrdm bundan 10 sene önce eşim kazadan beladan uzak dursun diye yaptrmış güya sakın kocana söyleme etkisi bozulur yastkta sende yatma başn ağrır çok kötü dedi.o zamanlar kaynanamla gorumcemle yaşıyoduk. Bende anlamam böyle muskadan buyuden açıkçası tamamen saflığmdan ve iyi niyetimden eşime hiç birşey söylemedim ama 3 sene sonra yani bugün bi öğrendim ki kaynanam eşime çoktan söylemiş muska bulunduğunu eşimde doğal olarak benden ve çevremden biliyodur çunku bana kesin senin arkadaşlarn yaptrmış tır dedi ve benni dinlemedi bile çıktı gitti. Benim anlamadğm neden bana söyleme diyipte kendisi söyledi acaba kaynanam amaç neydi. Yani merak ettiğim ben o muskayı kaybettim bulamyorum hangi yastıkta olduğunu acaba kötü niyetle yapılmışsa o niyeti bozabilirmiyiz. Lütfen yardımcı olun. Ben inanmam öyle büyüye falanda ama insan ister istemez korkuyo. Ne yapmalıyım. ?? Acaba eşimi bana karşı soğutmaya mı çalışıyolar. Napıcam ben hiç bilmiyorum hergün hep dua da ediyorum yüce rabbime ama yinede eşimle aramzda bi soğukluk oluyo 3 gün benm yanmdaysa 5 gün ailesiyle yada arkadaşlaryla defalarca boşanma aşamasına kdar geldik ama hep barıştk ama barştkçada uzaklık oldu. Çok çıkmazdayım inanmalı mıyım acaba bu muskaya veya bu muskayı bozabilecek başka bişey var mıdır? ?

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
Değerli kardeşimiz;

Bu konuda olur olmaz herkese müracaat etmek doğru olmaz. İlmine ve takvasına güvenilen ve hiç bir maddi menfaat beklemeden Allah rızası için isanlara yardım eden ilim sahibi kişilerin tavsiyelerine göre de hareket edilebilir.

Büyüye maruz kişilerin sıkıntısını kaldırmak için yetkili bir kimsenin bunu kaldırmak için uğraşmasında sakınca yoktur. Bu işi yaparken masraflar çıkıyorsa bunlarında o kişiye ödenmesi caizdir. Ancak bu işi ticaret amaçlı yapanların özellikle pazarlık yapanların Allah rızasından başka gayeler edindiği aşikardır. Böyle bir şey yapmak caiz olmaz.
Bu bir alıntı.
http://www.sorularlaislamiyet.com/qna/1525/buyuyu-bozmak-icin-bir-hocaya-gitmek-caiz-midir.html

büyüklerimiz hep bu görüştetir. muska dediğiniz şeyi alıp sahiden güvenilecek hiç bir menfaat beklemeyen birine götürmenizi tavsiye ederim.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun

q0zd3

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
Değerli kardeşimiz;

Bu konuda olur olmaz herkese müracaat etmek doğru olmaz. İlmine ve takvasına güvenilen ve hiç bir maddi menfaat beklemeden Allah rızası için isanlara yardım eden ilim sahibi kişilerin tavsiyelerine göre de hareket edilebilir.

Büyüye maruz kişilerin sıkıntısını kaldırmak için yetkili bir kimsenin bunu kaldırmak için uğraşmasında sakınca yoktur. Bu işi yaparken masraflar çıkıyorsa bunlarında o kişiye ödenmesi caizdir. Ancak bu işi ticaret amaçlı yapanların özellikle pazarlık yapanların Allah rızasından başka gayeler edindiği aşikardır. Böyle bir şey yapmak caiz olmaz.
Bu bir alıntı.
http://www.sorularlaislamiyet.com/qna/1525/buyuyu-bozmak-icin-bir-hocaya-gitmek-caiz-midir.html

büyüklerimiz hep bu görüştetir. muska dediğiniz şeyi alıp sahiden güvenilecek hiç bir menfaat beklemeyen birine götürmenizi tavsiye ederim.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için. muskaa sanırım kötü niyetle yapılmış olmalı ki eşimle ayrıldık. buqün kaynanam geldi ben bişey söylemedim dedi sonradan itiraf etti evet söyledim ama ona yaptırdığımı söylemedim fln die ama sonuçta eşim muskayı benim yaptırıp kaynanama iftira attığımı düşündü. olan oldu zaten ayrıldık ama eşimin tehtitlerinden muskanın büyünün şerrinden Rabbime sığınıyorum. çok zor günler geçiriyorum. muskada yok zaten ortada kaynanam eşime vermiş güya. işte ben saf olup hemen dostu düşmanı bilemediğim için sustum ve yine ezilen taraf oldum. bundan sonrasını
Zamana bıraktım. tekrardan çok teşekkür ederim yinede...

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
Rabbim haklı olduğunuzu ya bu dünya da ya da ahirette ortaya koyacaktır. Yeter ki biz kullari olarak onun yolundan ayrılmayalim. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Üst Alt