bu arada kesin silerdimde sen şimdi daha beterini yaparsın .
ben savaş nedir bilmem ki onun için savaş KURALLARINIDA bilmem pasha. silebilirim yani heran 
su sagda alttaki PANDA resmi ne kadarda senin pc dekine benziyor 
çokk sade 

bakın benimn masaüstüne 
yoruldum Orjinal Yazarı hayrunisa
1) PASHA: ben masaüstümü verdim taa ilk başta seninki uydurmabu arada kesin silerdimde sen şimdi daha beterini yaparsın .
ben savaş nedir bilmem ki onun için savaş KURALLARINIDA bilmem pasha. silebilirim yani heran
ayrıca biz çokkkk misafirperverizdir ya uşak halkı olarak uzaylıları bile misafir gibi görüyorız ne güzel dimi
bu arada hem benim hedme habibemsin abla nın masüstü diye verdigin dosyalr sanki senin dosyalara benziyorsu sagda alttaki PANDA resmi ne kadarda senin pc dekine benziyor
2)HABİBEMSİN ABLA: abla ya sen de xp yokmu. gördüm 98 kullanıyorsunçokk sade
he bide su yukarda AOL yazan şey nedir merak ettim
3)TAMTAM : inanmıyorum metin abii ya san . demek 2 tane msn adresin var ve sen bana 1 tanesini verdin X( gördüm işteeee... bu arada masüstü degil çiftlik sanki
4)ZEYNO:zeynocum masaüstüne indirdigin reshacker programını zipten çıkartıp uygula merake ttim 98 de deoluyor muxp de oluyor ben yaptımda dige rişletim sistemlerinde de işe yarıyormu ki acaba
bu arada adının hacker olmasının kesinlikle hack ile alakası yok. ilk başta bende öyle sanıp yapmasam mı ki dedim nolur nolmaz ama degilmiş. test edip onayladımbakın benimn masaüstüne
not: offf yaa kendimi erman toroglu gibi hissettim. aman ne zormus bu yorum işi.yoruldum
![]()