Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

tamtam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
pasha hakkaten çok canisin kardeşim bırak o güzelim bebegi oldugu gibi kalsın...

M

maussema

Guest
gectı borun pazarı sur esegını nıgde ye demısler eskıler
;(

pasha yaptı yapacagını zaten artık ıs ısden gectı artık kımseden bısey beklemıyorm kustum hepınıze ıste ;( ;(

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
bana masaüstünü göster sana kim oldugunu söyliyim :D dermişim...

ama insanın karakterini az çok yansıtıyor masaüstü..

bakın çok dagınık bir arkadaşımdan aldım masaüstünü..zaten resimden de anlaşıldıgı üzere arkadasım gayet dagınıktır..bekar ne de olsa =)
buneya3rq.jpg

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı ExELaNcE
bana masaüstünü göster sana kim oldugunu söyliyim :D dermişim...

ama insanın karakterini az çok yansıtıyor masaüstü..

bakın çok dagınık bir arkadaşımdan aldım masaüstünü..zaten resimden de anlaşıldıgı üzere arkadasım gayet dagınıktır..bekar ne de olsa =)
buneya3rq.jpg

Kardesim kusura bakma ama ben buna ohaaaa derimm :D

H

hayrunisa

Guest
CİHAN ?( dosyayı png olarak mı aktardın sen ?( png bunu yaklasık 30 dakikada mı yoksa 60 dakikada mı aktardın imageshacke ?(

neden jpeg yapmadın. :) ayrıca ben senin masaüstünü göremiyorum yaa . göremeden nasıl yorum yapabilirim :D büyült şu resmi de azıcık yorum yapayım ya :D

exelancenin verdigi masaüstünü kendi masaüstüdür. :D bi ara onun pc sine gireyim demiştim ozamaan gördüm. ama kendimi kaybettigim için orda çıkmak zorunda kaldım :D

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
yaa dedigin seyi nasil yapacaz peki ii...

jpeg nasil yapacaz...

ben imageshack tan browse ye giriyorum ..seciyorum resmi o kadar...

bunun ayarini nasil ayarliyacaz..bunda benim bi fikrim yok ... ?( ?( ?(

bu arada sadece 10 dakkami aldi ..:D

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı hayrunisa

exelancenin verdigi masaüstünü kendi masaüstüdür. :D bi ara onun pc sine gireyim demiştim ozamaan gördüm. ama kendimi kaybettigim için orda çıkmak zorunda kaldım :D

=)

ben böye masaüstü kullanacak kadar düzensiz biri degilim..ben masaüstümü çok iyi düzenlerim..zaten görülen köy kılavuz istemez..masaüstüme laf söyletmem ;)

benim pc ye girecek kadar büyümedin daha..ancak ben izin verirsem girersin 8)

H

hayrunisa

Guest
cihan onu print scren yapıp painte yapıştırıp kaydederken ayarlıyorsun. çizdigim gibi :D senin için hiç bir hizmetten kaçmayıp resim çizdim :D
adsz4pv.jpg

exelance hiç yalan söyleme kardesim bana önce masaüstümü düzelnleyecegim dedin. çok dagınık dedin. rezil olurum sonra dedin. yaa ne çabuk unuttun . :D

ayrıca girdim bile ;) sen uyumaya devam et. 8)

Üst Alt