Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
bende ilk 4 sira cikiyor seceneklerde...

sonraki ayrintilar cikmiyor nedense.... ?( ?(

neyse benim masa ustunude gormeyin . :) :) :)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
ya tamam benim masaüstü o anda dagınıktı..1 dk da yerlerine yerleştirdim..sen de bana hak ver..bu masaüstü benim olsa 1 dk da bunları nasıl yerleştirirdim yaa..bunun yerleştirilmesi 1 saat sürerdi =)

benim pc me girdigini belirtiyorsun..söyle bakalım o zaman benim diger msn adreslerimi :D

H

hayrunisa

Guest
msn adreslerimimi ?( senin msn adresin mi var . sen hepsini hack yolula çaldın milletten be :D hemen sahiplenme ;)

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
yaw Ummuhan ben şu başlat menüsünü de iştirdim ama xp 'im açılıyor ekranda hiçbirşey yok ekran bom boş....

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı hayrunisa
msn adreslerimimi ?( senin msn adresin mi var . sen hepsini hack yolula çaldın milletten be :D hemen sahiplenme ;)

Allahım ne hallere kaldık yaa

iftira atanlardan Allah'a sıgınırım...

:)

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ya insan o masa üstünde kendini kaybeder ve kendini bile zor bulur :D

he bide excelance senin görev çubu unu çok be endim ben siyah baktım bizim pc de siyah yok sen onu nasıl ayarladın banada bi ö reti versen...

he birde ummuhan ablam senin o dedi in dosyayı indirdim ama hiç bişi açılmadı rar olarak indirdim acaba ondan dolayımı .. :(

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
19dn1.jpg

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
yaw arkadaşlar hosting benim masaüstünü kaldırmıyor.onun için birtürlü yayınlayamadım. :)

Üst Alt