Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
8132958yf2.jpg

Gülsultan geldi, o gülkokulu geldi her baktığını gözleriyle süsleyen, o menzilin güzelliğine hayran hayran baktıran sofilerin aklını başından alan.

Ben aşksız kalınca yolumu kaybetmiştim, şaşırıp kalmıştım Birden bire aşk karşıma çıkıverdi
Sevinçten kendimi dağ gibi hissettim, sonra onun güzelliği ile eridim Gülsultanın minberine kilim oldum.

Haydi dostlar, baht geldi, tali’ geldi, devlet geldi Elinde ne varsa dağıtıp duruyor, herkese mutluluklar bağışlıyor Sanki şeytanı azletmek, kovmak için bir ALLAH cc Dostu Bir Gavs ı Sani geldi, tahta oturdu Ondan yararlanın!

Ne duruyorsun? Haydi sıçra, yerinden kalk, elin, ayağın yok değil ya! Menzilin yolunu bilmiyorsan, yola cık 25 defa estağfurullah cek ve ilk arabaya bin, yolu ondan sor!

Orada, onunla gizli konuş, bütün sırlarını, dileklerini çekinmeden söyle; GÜLsultan bütün dilekleri kabul eder 0 nice sırların bile dillerini bilir
Ey sofi ! Söz rüzgar gibidir Gönlü dağıtır, perişan eder, fakat Gülsultan; “Dağınık hayatını, toplar!” eger sadakatle inanırsan vede nasibini istersen, bunu da bil !

Bilvanis.net ten alintidir

ALLAH cc Hepsinden razi olsun

Gavs-i Sani ( k.s ) kategorisinde yayınlandı

**beyaz_nur**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Ey sofi ! Söz rüzgar gibidir Gönlü dağıtır, perişan eder, fakat Gülsultan; “Dağınık hayatını, toplar!” eger sadakatle inanırsan vede nasibini istersen, bunu da bil !

ALLAH razı olsun abi...

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Emegine paylasan yüregine saglik Semerkand kardesim cok güzel bir paylasimdi tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun herdaim
Selam ve Dualarimla.......

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun inşeallah 16 sında gideceğiz niyetlendik.

Rabbim şu ahirzamanda orayı hakkımızda hayırlı kılsın Amin.

Gavs-i sani Hazretlerinin himmeti gerçekten çok büyük.

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
Emegine paylasan yüregine saglik Semerkand kardesim cok güzel bir paylasimdi tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun herdaim
Selam ve Dualarimla.......

Allah razı olsun inşeallah 16 sında gideceğiz niyetlendik.

Rabbim şu ahirzamanda orayı hakkımızda hayırlı kılsın Amin.

Gavs-i sani Hazretlerinin himmeti gerçekten çok büyük.

amin Allah cc razı olsun...Bizde sofi kardeşimle bayramda menzildeydik..Rabbim nasip etsin.her daim gitmeyi.Rabbim gitmeyenlere nasip etsin..yolun açık olsun Allah cc ziyaretini kabul etsin kurban..selamlar

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Emeğine sağlık. Rabbim razı olsun.. Rabbim bizleri iki cihanda da Sadatı Kiramdan ayırmasın inşeALLAH...

Üst Alt