Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
üyeliğinizin silinmesine gerek yokki ,girmezsiniz siteye o kadar, isminiz de zamanla kaybolur ama gereksiz böyle ufak tefek sorunlar yüzünden birbirinizi kırmanız müslümanlığa sığmaz bu site hepimizin gerk görülürse admin tarafdından banlanırız da bu büyütülecek bir olay değil...hele ,hele mübarek Ramazan ayında gönül kırmayın...

Mete_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
üyeliğinizin silinmesine gerek yokki ,girmezsiniz siteye o kadar, isminiz de zamanla kaybolur ama gereksiz böyle ufak tefek sorunlar yüzünden birbirinizi kırmanız müslümanlığa sığmaz bu site hepimizin gerk görülürse admin tarafdından banlanırız da bu büyütülecek bir olay değil...hele ,hele mübarek Ramazan ayında gönül kırmayın...

Öylemi Dersin Abla ? Ben Allah Resulunu Anlatmaya Geleyim Ve Dur Derlerse Bunda Büyütülecek Bir Şey Yok Dersen Abla Sende Bunun Hesabını Vereceksin Rahman Olana.. Hem Uzatmak Değildi Amacım ki Bacımın Beni Anlamasını İstedim O Yüzden Biraz KonuUzadı Ama Anlamadı Ben Ne Yapayım....

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Öylemi Dersin Abla ? Ben Allah Resulunu Anlatmaya Geleyim Ve Dur Derlerse Bunda Büyütülecek Bir Şey Yok Dersen Abla Sende Bunun Hesabını Vereceksin Rahman Olana.. Hem Uzatmak Değildi Amacım ki Bacımın Beni Anlamasını İstedim O Yüzden Biraz KonuUzadı Ama Anlamadı Ben Ne Yapayım....

:) anladım anladım fakat yasak işte yapcak bişi yok ...

Mete_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
:) anladım anladım fakat yasak işte yapcak bişi yok ...

Hamd Olsun Sana Ya Rab Analadı Beni.

Öyle İse Tamam Abla Hadi Silde Gideyim Buradan Bir Dahada Gelmem Ve Sizleri Böyle Üzmem Bir Daha..

Yada Diğer Bir Alternatif O Banı Açın Kalbim Feraha Ersin .

Taifde Taşa Tutulurken Canım Gül Yüzlüm Ellerini Açtı Semaya !

Yarab Bilmiyorlar Affet Onları Dedi.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Üyelik silmek yasaktir kardesim
Yine güzel yorumlarinla paylasimlarinla seni aramizda görmeyi isteriz her zaman

Mete_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Banlamak Yasak Değilde Üyelik Silmekmi Yasak.

Kalın Sağlıcakla Buraya Geldiğim İçin Ben Affettsin Yaradanım Keşke Gelmeseydim : Daha Yazacak Bişey Kalmadı.

Siz Huzuru Mahşerde Bu Konu İle Karşılaşırsanız Cevabınızı İyi Hazırlayın El Kahhar Olan Rabbime.

Ben Çoktan En Üst Makama İlettim Yüreğimdekileri.

Üst Alt