Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Arkadaşlar msn adresimi dün birisi hackledi.Size olumsuz mesajlar gelirse bundan haberiniz olsun.Kendi msn me ulaşamıyoruum.

Bu hack leyen kişi ise dün beni ekleyerek bana bir kaçtane soru sordu.bende bilmediği mi söyledim ama anlaşılan bizim ve benim tanımadığım bir memleketlimi benim bulmamıı istiyor.bende tanımadığımı söyledim ama nafile arkadaş sonra kendi mailini benim hacklediğimden söz etti.Ve benimle sözde pazarlığa oturmak istedi.Bende bu bu gibi şeylerden anlamadığımı söylesemde arkadaşla anlaşamadık.

Arkadaşlar benim adresi bilen herkezin bundan haberi olsun.Her olumsuz sözlerde o şahsı azarlayabilirsiniz.

hayrullah

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
GEcmis olsun abim... :(
Umarim büyük kayibin olmamistir

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı Hekimoglu
GEcmis olsun abim... :(
Umarim büyük kayibin olmamistir

Yaw hiç sorma bütün arkadaşlarım orada idi.

Benim geri bu adresi almam lazım bana yardımcı olabilecek var mı.:(

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Tamam teşekkür ederim.hekimoğlu kardeşim msn mi şu an geri aldım.olumsuz durumlarda benim diğer postama paralo sıfırlma seçeneğini seçmiştim.Diğer eposta dan sıfırladım ve yeni paralo mı aldım şükürler olsun.şu anda açıldı msn em. =)

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Orjinal Yazarı hayrullah
Tamam teşekkür ederim.hekimoğlu kardeşim msn mi şu an geri aldım.olumsuz durumlarda benim diğer postama paralo sıfırlma seçeneğini seçmiştim.Diğer eposta dan sıfırladım ve yeni paralo mı aldım şükürler olsun.şu anda açıldı msn em. =)

İlgin için teşekkür ederim.Bu konu 10 dakika sonra kaldırılacaktır. :D

Abi, nasil bir durum...ilk defa dduydum simdi...
sanirsam önemli bir secenek...nasil yapabiliriz?

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Hekimoğlu kardeşim hotmail yeni hesab oluştururken "Parola sıfırlama seçeneklerinizi oluşturun"denilen yerde soru/gizli yanıt /diğer e posta adresi yazan yerleri doldurman lazım (tabii bunun için bir tane daha hotmail hesabın olması lazım)
bundan sonra diğer kısımlarıda yazdıktan sonra "kabul ediyorum"diyorsun.

Bundan böyle hacklendiğinde "parolanızı unuttunuz mu"kısmına gelip orada karakterleri boş kısma yazdıktan sonra "devam" kısmına tıklıyorsun.

Açılan sayfada"Diğer e-posta adresime e-posta iletisi gönderin" yeri işaretledikten sonra "ileti gönder"diyorsun.senin bu iletin diğer e-posta adresine gidiyor ve orada hesabını sıfırlıyorsun.

Açılan sayfada da zaten seni yönlendiriyor.Ve böylece hacklenen hesabını geri almış oluyorsun. =)

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
YOK ABLA GERİ ALDIM TAMAM SORUN KALMAMIŞTIR YANİ MSN EM AÇIK KONUŞABİLİRSİNİZ.

MSN Mİ GERİ ALDIM.SORUN YOK.
:D

yasemin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
OK
HADİ HAYIRLI OLSUN..
KAYBEDİNCE ANLAMIŞSSINDIR DEMİ MEĞER MSN N NE KADAR KIYMETLİYMİŞ :D

Üst Alt