Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Bu arda exelance sagolasın eski göz kırpmalarım 7.5 te çalımıyordu
çok makbule geçti :D

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
cok sagol tebessüm kardes ama zaten öyle yaptim basta olmadi ama ugrastim oldu yanliz pc engelliyo virüs oldugunu söylüyo birde msn im durmadan kendi kendine kapaniyo anlamadim bisey neyse olmazsa format atarim ne yapim kendinize iyi bakin Allah c.c a emanet olun...

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Orjinal Yazarı Günes
cok sagol tebessüm kardes ama zaten öyle yaptim basta olmadi ama ugrastim oldu yanliz pc engelliyo virüs oldugunu söylüyo birde msn im durmadan kendi kendine kapaniyo anlamadim bisey neyse olmazsa format atarim ne yapim kendinize iyi bakin Allah c.c a emanet olun...

ben indirgigim bütün programlarda önce bi virus taraması yapıp sonra açıyorum bunda bi sorun yok zaten exlence bu konuda biligili arkadaş virus olsa vermez programı
ama eger güvenlik ayarlarınız çok sıkı yapılmışsa indirmeniz biraz zor dediginiz gibi bilgisayar izin vermez keşke daha çok bilim olsada size yardımcı olabilsem =)

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Original von TebessüM
Orjinal Yazarı Günes

ben indirgigim bütün programlarda önce bi virus taraması yapıp sonra açıyorum bunda bi sorun yok zaten exlence bu konuda biligili arkadaş virus olsa vermez programı
ama eger güvenlik ayarlarınız çok sıkı yapılmışsa indirmeniz biraz zor dediginiz gibi bilgisayar izin vermez keşke daha çok bilim olsada size yardımcı olabilsem =)

evet zaten kurmadan otomatik virüs taramasi yapiyo ve hata belirtiyo virüs olabilir diyo ama ben de öyle düsündüm ve yinede kurdum tabiki biliyorum ve güveniyorum güvenerekte aldim ve aliyorum bilerek asla kimse böyle bisey yapmaz belkide baska bi nedenden kapaniyo msn bilemiyorum yakinda anlarim ins. sizede haber veririm ah su ing. bi bilsem cözecemde hayirlisi cok sagol ilgin icin sevgiyle kalin...Allah c.c a emanet olun....

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Orjinal Yazarı TebessüM
Fzahra ablam çalıştırısınız çok kolay indirmeyi yaptıktan sonra
yüklenecek sayfayı açın ve orada ikitane yuvarlak içinde işaretli yerler var
alttaki degil üzteki yuvarlagı işaretle
ozaman next butonu aktif oluyor ondan sonra devamlı next mext ve en son finiş diyoruz tabi msn açık olacak ondan sonra msn otomatikmen kapanıyor
tekrar açtıgınızda isegözkırpması ve arka plan arasında turuncu bi şey çıkıyor ki ne oldugunu çözemedim
ona tıklayın ve güle güle kullanın
bende ing bilmiyorum ama umarım dogru dürüst anlatmışımdır :rolleyes:

çalıştırmak içinse turuncu simgeyi tıkla çıkan resmin üzerine iki kere tıkla ve gönder =)

tebessümcüm dediğin gibi yaptım ALLAH CC razi olsun oldu

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Orjinal Yazarı fzehra
Orjinal Yazarı TebessüM
Fzahra ablam çalıştırısınız çok kolay indirmeyi yaptıktan sonra
yüklenecek sayfayı açın ve orada ikitane yuvarlak içinde işaretli yerler var
alttaki degil üzteki yuvarlagı işaretle
ozaman next butonu aktif oluyor ondan sonra devamlı next mext ve en son finiş diyoruz tabi msn açık olacak ondan sonra msn otomatikmen kapanıyor
tekrar açtıgınızda isegözkırpması ve arka plan arasında turuncu bi şey çıkıyor ki ne oldugunu çözemedim
ona tıklayın ve güle güle kullanın
bende ing bilmiyorum ama umarım dogru dürüst anlatmışımdır :rolleyes:

çalıştırmak içinse turuncu simgeyi tıkla çıkan resmin üzerine iki kere tıkla ve gönder =)

tebessümcüm dediğin gibi yaptım ALLAH CC razi olsun oldu
olduguna sevindim

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
ya arkadaşlar kusura bakmayın sizlerin yazdıklarını okuyamadım..işlerim öyle yoğun ki anlatamamççgönderdiğim program virüs değildir korkmayın..bana güvenin..

ayrıca Tebessüm kardeşime tşk ederim arkadaşlara yardım ettiği için..bana soracağınız sorular olursa Pm ye yazabilirsiniz..

bizi izlemeye devam edin..süprizlerim var :D

Üst Alt