Orjinal Yazarı Günes
cok sagol tebessüm kardes ama zaten öyle yaptim basta olmadi ama ugrastim oldu yanliz pc engelliyo virüs oldugunu söylüyo birde msn im durmadan kendi kendine kapaniyo anlamadim bisey neyse olmazsa format atarim ne yapim kendinize iyi bakin Allah c.c a emanet olun...

Original von TebessüM
Orjinal Yazarı Günes
cok sagol tebessüm kardes ama zaten öyle yaptim basta olmadi ama ugrastim oldu yanliz pc engelliyo virüs oldugunu söylüyo birde msn im durmadan kendi kendine kapaniyo anlamadim bisey neyse olmazsa format atarim ne yapim kendinize iyi bakin Allah c.c a emanet olun...
ben indirgigim bütün programlarda önce bi virus taraması yapıp sonra açıyorum bunda bi sorun yok zaten exlence bu konuda biligili arkadaş virus olsa vermez programı
ama eger güvenlik ayarlarınız çok sıkı yapılmışsa indirmeniz biraz zor dediginiz gibi bilgisayar izin vermez keşke daha çok bilim olsada size yardımcı olabilsem![]()
Orjinal Yazarı TebessüM
Fzahra ablam çalıştırısınız çok kolay indirmeyi yaptıktan sonra
yüklenecek sayfayı açın ve orada ikitane yuvarlak içinde işaretli yerler var
alttaki degil üzteki yuvarlagı işaretle
ozaman next butonu aktif oluyor ondan sonra devamlı next mext ve en son finiş diyoruz tabi msn açık olacak ondan sonra msn otomatikmen kapanıyor
tekrar açtıgınızda isegözkırpması ve arka plan arasında turuncu bi şey çıkıyor ki ne oldugunu çözemedim
ona tıklayın ve güle güle kullanın
bende ing bilmiyorum ama umarım dogru dürüst anlatmışımdır
çalıştırmak içinse turuncu simgeyi tıkla çıkan resmin üzerine iki kere tıkla ve gönder![]()
olduguna sevindimOrjinal Yazarı fzehra
Orjinal Yazarı TebessüM
Fzahra ablam çalıştırısınız çok kolay indirmeyi yaptıktan sonra
yüklenecek sayfayı açın ve orada ikitane yuvarlak içinde işaretli yerler var
alttaki degil üzteki yuvarlagı işaretle
ozaman next butonu aktif oluyor ondan sonra devamlı next mext ve en son finiş diyoruz tabi msn açık olacak ondan sonra msn otomatikmen kapanıyor
tekrar açtıgınızda isegözkırpması ve arka plan arasında turuncu bi şey çıkıyor ki ne oldugunu çözemedim
ona tıklayın ve güle güle kullanın
bende ing bilmiyorum ama umarım dogru dürüst anlatmışımdır
çalıştırmak içinse turuncu simgeyi tıkla çıkan resmin üzerine iki kere tıkla ve gönder![]()
tebessümcüm dediğin gibi yaptım ALLAH CC razi olsun oldu