Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan ŞEVVAL
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ş

ŞEVVAL

Guest
evet hakılsın kırıkmızrap ama bazen yazılarıma hiç cvp gelmiyo peki ozaman ne yapayım..

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
maussema abla bana kızgınsın ya artık yazılarımada cevap yazmassın.. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(neyse zaten çok kırgınım ..ama önemli de il tabi..umarım hep mutlu olursun bütün isteklerin duaların kabul olur...

nıye kız ben okadar ebncıl deglımkı kızgınlıgımla ayaga kalkmam merak etme sen ben yıne yazarım

Ş

ŞEVVAL

Guest
maussema abla sen ne desem ters anlıyosun sanki...ben sana bencilsin demedim ki ya..yazılarıma inş cvp yazarsın..çünkü sen cvp yazmassan benim için o yazıları yazmanın anlamı kalmaz.. ;(

Ş

ŞEVVAL

Guest
=) =) =) =)çok komiksin yamusab abi ya...ama ben üzülüyorum düşünsene yazılarım sanki hiç yokmuş gibi muamele görüyo ve çöpe gidiyo sadece ben yazıyorum ve gidiyo...ne kadar acı veriyo..bazen şeytan boşver yazma diyo ama napim yazıyorum işte...

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
maussema abla sen ne desem ters anlıyosun sanki...ben sana bencilsin demedim ki ya..yazılarıma inş cvp yazarsın..çünkü sen cvp yazmassan benim için o yazıları yazmanın anlamı kalmaz.. ;(

kızz tek kollu cadı tabı kı yazarım ıns yaa ben yanlıs anlamdım bu da benım huyumdr boyle bıl sevdıklerımı sınır ederım sadece

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Mutluyum Çünkü Hayrunnisa Maussema Ömer Hattap Gibi Gıcık İnsanları Gıcık etmesini Çok Seviyorum.. =) =)

Not: Yaşasın Kötülük.. ;)

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Mutluyum çünkü kalbimde Allah ve peygamber sevgisi var. :)

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Mutluyum çünkü; işime başladım, borcum vardı onu ödedim,eylül olmasına ra men havalar hala sıcak, annemi dişçiye gitmesi konusunda ikna ettim.

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Düşlerimi parçalayan gidişine bir türlü alışamadıgım badem gözlüme ait kehribar gülüşlerinin izleri dolaşırken şehrimde, ve ben yorgun bir gövde taşıyorken ona dair, şu zamanlarda en uzak oldu um şey "mutluluktu" ve ona dair ne varsa.. Hayatın bütün igrençliklerini üzerime kustugunu düşünürdüm epeydir.-, elimde olmayarak...

Velhasılı, bu konuyu okurken düşündüm ve zorladım kendimi "mutluluk" adına. Bir tebessüm yayıldı dudagıma, onlu anılara dönerken; Mutlu oldum ve mutluyum; "iyi ki onu kardeş olarak nasip etmiş Rabbim. Devamında , bir hadis geldi aklıma; " Bu dünya insanları kimi iyi biliyorsa, o kişi Allah katında da iyi bilinir ve onun ahireti de iyidir" .."Elhamdülillah" dedim yine mutlu oldum..

Ve daha neler neler...Mutluyum şu an..

Yaptı ım ve yapmaya devam edecegim tek şey, inşirah makamında duaya açmak yorgun yüregimi, o günlerden kalan yaşlarla ıslanmış gözlerimle dua etmek.. Üşüse de yüre im onsuzlu un koyu demlerinde , özlesemde herşeyiyle..Yine de anabildikçe onu mutlu olabilmeyi dileyece im Rabbimden.

Ve düşündükçe bizlerin de ergeç yalan dünyadan , hakiki aleme göç edece imizi, ve inşaAllah daha güzel ve ebedi mekanlarda hep beraber olaca ımızı...

gene mutlu oldum. "Şükür ki ahiret var"...

Şükür ki, "Haşr var"...

Elhamdülillahi ala dinil islam ve kemalil iman.

Allah Razı Olsun Şevval, güzel insan..İsmine layık bir konu açıp, mutluluk üzerine tefekkürümüze yardım ettin.

Allah Yar.

Vesselam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt