Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan ŞEVVAL
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı Hira
Düşlerimi parçalayan gidişine bir türlü alışamadıgım badem gözlüme ait kehribar gülüşlerinin izleri dolaşırken şehrimde, ve ben yorgun bir gövde taşıyorken ona dair, şu zamanlarda en uzak oldu um şey "mutluluktu" ve ona dair ne varsa.. Hayatın bütün igrençliklerini üzerime kustugunu düşünürdüm epeydir.-, elimde olmayarak...

Velhasılı, bu konuyu okurken düşündüm ve zorladım kendimi "mutluluk" adına. Bir tebessüm yayıldı dudagıma, onlu anılara dönerken; Mutlu oldum ve mutluyum; "iyi ki onu kardeş olarak nasip etmiş Rabbim. Devamında , bir hadis geldi aklıma; " Bu dünya insanları kimi iyi biliyorsa, o kişi Allah katında da iyi bilinir ve onun ahireti de iyidir" .."Elhamdülillah" dedim yine mutlu oldum..

Ve daha neler neler...Mutluyum şu an..

Yaptı ım ve yapmaya devam edecegim tek şey, inşirah makamında duaya açmak yorgun yüregimi, o günlerden kalan yaşlarla ıslanmış gözlerimle dua etmek.. Üşüse de yüre im onsuzlu un koyu demlerinde , özlesemde herşeyiyle..Yine de anabildikçe onu mutlu olabilmeyi dileyece im Rabbimden.

Ve düşündükçe bizlerin de ergeç yalan dünyadan , hakiki aleme göç edece imizi, ve inşaAllah daha güzel ve ebedi mekanlarda hep beraber olaca ımızı...

gene mutlu oldum. "Şükür ki ahiret var"...

Şükür ki, "Haşr var"...

Elhamdülillahi ala dinil islam ve kemalil iman.

Allah Razı Olsun Şevval, güzel insan..İsmine layık bir konu açıp, mutluluk üzerine tefekkürümüze yardım ettin.

Allah Yar.

Vesselam...

Duygularıa yürekten katılıyorum Kardeşim... Rabbim mutlulugunu daim etsin. Mutlulugunuz mutlulugumuzdur. Bu böyle biline..

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
mutluyum çünkü Hastayımmmm ;( ;( desem inanırmısınız

alperen98

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
ya hep sinirli anlarımızı mı anlataca ız ...bende buna dur demeye karar verdim..:)birazda mutlu oldu umuz şeyleri anlatmaya ne dersiniz..ilk ben başlıyayım..mutluyum çünkü hayatta annem babam ve kardeşlerim..sizler gibi arkadaşlarım var..

RABBIM DAIM EYLESIN INS.IMAN SUURUYLA

AMIN

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Rabbim Şifalar Versin... Büyük geçmiş olsun kardeşim..

tamtam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
mutlu de ilim çünkü konyalıyım....
ögh i renç bir espri yaptım şimdi çok mutluyum işte.... :D

Ş

ŞEVVAL

Guest
=) =) =) =)gerçekten de i renç bi espiriydi:)abi benden biraz ders alman lazım.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt