Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan ŞEVVAL
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tamtam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
mutluyum çünkü maussemayı sinir ettim....
1-0 önde başladım :D

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı tamtam
mutluyum çünkü maussemayı sinir ettim....
1-0 önde başladım :D

yok yok bugun bırılerı mutlulugumu bozmaya calsıyor ama nafıle bozdurmayacam ıste :( :( sen oyle san 1-0 ondesın oylemıı son gulen ıyı gulermıs unutma :D :D

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
mutluyum çünkü arkadaşımın do um günü oraya gidiyorum..bide çarşıda işlerimi hallettim çok şükür..

siyah_yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
mutlu de ilim çünkü artık mutluluk dahi mutlu olmama yetmiyor...

ne demek şimdi bu siyah yıldızlar diye soranlar varsa izahı zordur boşverin :)

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı siyah_yildizlar
mutlu de ilim çünkü artık mutluluk dahi mutlu olmama yetmiyor...

ne demek şimdi bu siyah yıldızlar diye soranlar varsa izahı zordur boşverin :)

ben soruyorum ?? :D neden bu kadar karamsar düşünüyorsun..

H

hayrunisa

Guest
mutluyummm dişimin sancısı şu an itibariyle geçti allaha şükürr. :)

ya anladım ki insan saglıgı varken muıtluymus . kaybedince anlıyoruz maalesef. ama anladım ki dişim sancımıyorken daha mutluymusum ben :)

saglık varsa hersey güzeldir .. mutlu olmak için sebeb aramaya gerek yok. kendine bak sıhhatin varmı? ozaman sen mutlusun. :D

* bugun tek sorunum diş ile ilgili oldugu için dişten balka bişey konusmadım forumda ama napıyımm . yarına kadar sustum. yarın dişim sancımaya başlarsa yeniden dinlemeye devam edeceksiniz :D

siyah_yildizlar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Çünkü aartık kendimden bir umudum yok...E er Allah beni bana bırakırsa halim haraptır,e er yegane kudret olan Allah merhamet buyurursa -ki tek ümidim-O'nun mutlulu u yeter bana...

Biliyorum belki siz de aynı dertten muzdaripsiniz ama inanın tutunacak güzellikleriniz var ve di er bir güzel haslet olan mütevazili inizden ötürü o güzellikleri de Allah'tan biliyorsunuz...

Biz öyle de iliz,bir kötülük yapsak karamsarlı a atarız kendimizi,bir güzellik barındırsak kendimizde bunu da kendimizden bilip şirke iteriz kendimizi...

Her halükarda zarardaym eslem kardeş,mutsuzlu umuz bundandır...

Allah elimizi ve elinizi hiç bırakmasın inş.

Vesselam

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı siyah_yildizlar
Çünkü aartık kendimden bir umudum yok...E er Allah beni bana bırakırsa halim haraptır,e er yegane kudret olan Allah merhamet buyurursa -ki tek ümidim-O'nun mutlulu u yeter bana...

Biliyorum belki siz de aynı dertten muzdaripsiniz ama inanın tutunacak güzellikleriniz var ve di er bir güzel haslet olan mütevazili inizden ötürü o güzellikleri de Allah'tan biliyorsunuz...

Biz öyle de iliz,bir kötülük yapsak karamsarlı a atarız kendimizi,bir güzellik barındırsak kendimizde bunu da kendimizden bilip şirke iteriz kendimizi...

Her halükarda zarardaym eslem kardeş,mutsuzlu umuz bundandır...

Allah elimizi ve elinizi hiç bırakmasın inş.

Vesselam

amin inş
sizin adınıza üzüldüm kardeşim ;( Allah yar ve yardımcınız olsun ..

H

hayrunisa

Guest
heyyyyyyyyy mutluyum çünkü cihanın neti baglanıyormus. sakın ne alaka demeyin. daha kardeşimle oturup filim seyredecegiz. :D

ya insallah 4 gün sonarad sorun çıkmazz X(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt