Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ben de diğer arkadaşlarım gibi kapatılmasının gerek olduğunu doğruluyorum..

Lakin "insan nisyandan müştakdır" kelamı gereğince böyle bir unutkanlık her beşerin başına gelir..

Bu durumda yapacağı biey yok namazına devam edecek.. Yada bozacak.. Tabi biz hanım olduğumuz için Camide cemaat ile pek kılamıyoruz namazımızı, bozmaya imkan var mı cemaat ile? Bilemiyorum. Mesela cuma namazında felan böyle bir sansı yok herhalde... İmama ittiba ettiği için, namazı bitirmekten başka bi çaresi yok..

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Öncelikle camiye girerken cep telefonunu açık bırakmak doğru değil.

Farzedelim ki unuttuk telefon kolay bir yerimiz de ise bir hareketle telefonu kapardım herhalde.:)

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı hayrullah

Farzedelim ki unuttuk telefon kolay bir yerimiz de ise bir hareketle telefonu kapardım herhalde.:)

namaz esnasında mı 8o
yapmayın kardeşim ne diyorsunuz ?(

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı iLkay
Orjinal Yazarı hayrullah

namaz esnasında mı 8o
yapmayın kardeşim ne diyorsunuz ?(

EVET ILKAY CIM HAKLISIN NAMAZDAYKEN COK SACMA AMA DÜSÜNSENE SENIN YÜZÜNDEN OKADAR KISININ NAMAZI BOZULUYOR YANI DAHA DOGRUSU DIKATI BOZULUYOR INSAN ISTER ISTEMEZ O ANKI RUHI HALIYETINDEN DIKKATSIZLIGE GIDEBILIR
EN IYISIMI BÜTÜN MILLETIN GÜNAHINI KENDI ÜZERINE ALACAGINA YAKININDAYSA MESELA CEBINDE HEMEN BIR CIRPIDA KAPAT
ASLINDA NAMAZ BOZULMUS OLUOYOR AMA NEYSE BÜTÜN MILKETINKINI BOZUP GÜNAHINI ÜSTÜNE ALMAKTAN IYIDR HERHAL

YA BENDE TERAVIH NAMAZLARINA GIDERKEN 1-2 KERE OLDU ERKEKLERIN CEP TELEFONU CALIYORDU VE GERCEKTEN COK RAHATSIZ ETMISTI MILETI

BABAM HERZAMAN CAMIYE GITTINGINDE KESINLIKLE CEP TEL INI EVDE BIRAKIR ASLA ALMAZ

ZATEN CAMI GIRISLERINDE ARTIK UYARI VAR CEP TELEFONUNUZU KAPATIN DIYE ;)

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
ama müftünün cevabını yaz artık keremm hocam,merakla bekliyoruz...

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
bir iki eklem oynayarak telefon kapatılırsa sorun olmaz ŞAFİİ mezhebinde tabi fıkıhta da yazılı.....Allah(cc) sizin niyetinize bakar bunca insanın dikkati şuuru dağılmaktansa kapatmak en uygunu ...

yani namaz bozulur demek de uygun değildir.....

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Eger arkadaslar istiyorsaniz bende NAMAZ, HAC, INSANIN YARADILISI VE ISLMADA AILE gibi hazirlanmis referatlar var bunlari ekleyebilirim ama uzun ve güzel anlatilmis sekilde

Üst Alt