Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Bu insanoğlunu anlamak müm kün değil düşünmüyor ki bir damla dan yaratılmıştır.Vede demektedir ki ahiret yok haşa Allah yoktur.ben mi toz toprak olmuş ken yeniden yaratılacağım öyle mi demektedir.ama hiç düşünmez ki bir damla dan nasıl yaratıldığını nasıl kendisine uzuvlar yaratılıp şekil verildiğini düşünmez , bunlar diyen tam bir ahmaktır ki nasıl yaratıldğını nereden geldiğini unutmuş ve gideceği istikameti ve gayesi olmadan sapıtmaktadır.

Yazıklar olsun ki Allah (c.c.) hidayet etmezse cehenneme sürüklenecektir.

Rabbimiz bizleri bu gibi duruma düşmekten muafaza etsin.AMİN

sena

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Perverder kardeşim insanın yaradılışındaki unsurdan pislik diye bahsetmişsiniz.Nutfe nin kelime manası pislikmi bilmiyorum ama Allahu Teala pis bir iş yapmaz.necis görünen şeylerde bile insanoğlu için faydalı bir hal vardır.Biraz daha dikkatli olmak lazım.Bazı kelimeler içinde gizli bir isyanı barındırır

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Sena kardeşim onu perwerder değil ben yazmıştım.Uyarın için teşşeküür ederim.Allah razı olsun.Düzelteyim hemen ;)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Orjinal Yazarı sena
Perverder kardeşim insanın yaradılışındaki unsurdan pislik diye bahsetmişsiniz.Nutfe nin kelime manası pislikmi bilmiyorum ama Allahu Teala pis bir iş yapmaz.necis görünen şeylerde bile insanoğlu için faydalı bir hal vardır.Biraz daha dikkatli olmak lazım.Bazı kelimeler içinde gizli bir isyanı barındırır

sena kardeşim anladığım kadarıyla perwerder kardeş onu kasttemedi heralde o inanmıyana kinane söyledi fakat söylemese iyiydi çünkü

mevla ayeti kerimesiyle lekat halaknal insane fi ahseni takvim buyurmuş

ben insanları en güzel kıvamda yarattım buyurmuş..

sena

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
PERVERDER KARDEŞİMDEN ÖZÜR DİLERİM.HAYRULLAH KARDEŞ SENDE KUSURA BAKMA DİKKATLİ OLMAK ADINA SÖYLEME GEREĞİ DUYDUM...

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
;) ;) Rabbim sizlerden de razı olsun Sena kardeş.....

ayrıca özre gerek yok herkes hata yapabilir ..bunlar ufak tefek olanlar ;)

Üst Alt