Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
"Vallahi sizden hiç kimse yoktur ki, birinizin gördüğü dolunayla başbaşa kaldığı gibi, Rabbiyle başbaşa kalmasın. Sonra Allah ona şöyle seslenir:

"Ey Ademoğlu, Benim hakkımda seni ne aldattı ?
"Ey Ademoğlu, Benim için ne amel işledin ?
"Ey Ademoğlu, Benden ne kadar haya ettin ?
"Ey Ademoğlu, Peygamberlere ne cevap verdin ?
"Ey Ademoğlu, sana helal olmayana bakarken, Ben gözlerinin üzerinde gözcü değil miydim ?
"Sana helal olmayan şeyleri dinlerken Ben kulaklarının üzerinde kontrolcü değil miydim ?
"Ey Ademoğlu, sana helal olmayan şeyleri söylerken, Ben dilinin üzerinde murakıp değil miydim ?
"Sen ellerinle helal olmayan şeyleri tutarken, Ben onların üzerinde gözcü değil miydim ?
"Ayaklarınla sana helal olmayan şeylere giderken, Ben ayaklarının üzerinde gözetleyici değil miydim ?
"Sana helal olmayan şeylerle kalben ilgilenip dururken, Ben kalbinin üzerinde murakıp değil miydim ?

"Yoksa sana olan yakınlığımı ve sana gücümün yettiğini inkar mı ettin ?"...

ALLAH razi olsn....

*Kardelen*06*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah bizleri ölümü düşünüp fani dünyanın zevklerine dalmayan, kabir ve Cehennem azabıından kurtulan kullarından eylesin.(AMİN)

Allah razı olsun abi

kaderım

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah bizleri ölümü düşünüp fani dünyanın zevklerine dalmayan, kabir ve Cehennem azabıından kurtulan kullarından eylesin.(AMİN)

amiin amiin

Üst Alt