Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Yüce Yaratıcı nın insanlığa gönderdiği son rahmmet elçisi Hz.Muhammed (s.a.v)

Hz.Muhammed in Kutlu Doğumu nun 1435.yıldönümünün milletimize,ve tüm islam alemine hayırlı olmasını temenni eder,milletimizin birliği ve dirliğine vesile olmasını Cenab-ı Hakk tan niyaz ederim.Peygamber Efendimiz in dünyaya teşriflerini kutlarken,onun örnek şahsiyetini ve güzel ahlakını tanımaya,getirdiği evrensel çağrıyı anlama çalışıyor ve bütün bunların özünde barındırdığı ruhu bir kez daha fark ediyoruz ...
(Resulum!) Biz seni ancak alemlere rahmet olarak gönderdik (Enbiya/107)

Son Resul Peygamber Efendimizin (s.a.v),kainata teşriflerinin 1435.yıldönümü olan Mübarek Kandilin Türk ve İslam dünyasına hayırlar,bereketler bahşetmesini Cenab-ı Hakk tan niyaz ederim

Kandiliniz Mübarek Olsun ...

peygaamberim6vr.gif

Hangi ürkek kavgada yaralandım yiğidim

Seni bu şuh kafese hangi zalim el koydu

Diyorsun; bir zamanlar gülşende bir bey idim

Bu naylon çiçeklerin adını kim gül koydu

Hayrandır bilmez misin alem dahi bir güle

İçinde kızıl tüylü köstebekler ve günah

Dağaçık, ovaya in, eğil de bak bir göle

Çekiyor gülsüz kalan her zavallı şimdi ah ...

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Gel ey Muhammed(s.a.v) bahardır, dualar ardında saklı aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Miractan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır.

Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatın en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle... İyi Kandiller..

Allah'ım en güzel kulunun,Habibinin yüzü suyu hürmetine affet bizleri.....Amin....

Üst Alt