- Aldığı Beğeniler
- 29
- Takım
- Galatasaray
Yüce Yaratıcı nın insanlığa gönderdiği son rahmmet elçisi Hz.Muhammed (s.a.v)
Hz.Muhammed in Kutlu Doğumu nun 1435.yıldönümünün milletimize,ve tüm islam alemine hayırlı olmasını temenni eder,milletimizin birliği ve dirliğine vesile olmasını Cenab-ı Hakk tan niyaz ederim.Peygamber Efendimiz in dünyaya teşriflerini kutlarken,onun örnek şahsiyetini ve güzel ahlakını tanımaya,getirdiği evrensel çağrıyı anlama çalışıyor ve bütün bunların özünde barındırdığı ruhu bir kez daha fark ediyoruz ...
(Resulum!) Biz seni ancak alemlere rahmet olarak gönderdik (Enbiya/107)
Son Resul Peygamber Efendimizin (s.a.v),kainata teşriflerinin 1435.yıldönümü olan Mübarek Kandilin Türk ve İslam dünyasına hayırlar,bereketler bahşetmesini Cenab-ı Hakk tan niyaz ederim
Kandiliniz Mübarek Olsun ...
Hangi ürkek kavgada yaralandım yiğidim
Seni bu şuh kafese hangi zalim el koydu
Diyorsun; bir zamanlar gülşende bir bey idim
Bu naylon çiçeklerin adını kim gül koydu
Hayrandır bilmez misin alem dahi bir güle
İçinde kızıl tüylü köstebekler ve günah
Dağaçık, ovaya in, eğil de bak bir göle
Çekiyor gülsüz kalan her zavallı şimdi ah ...
Hz.Muhammed in Kutlu Doğumu nun 1435.yıldönümünün milletimize,ve tüm islam alemine hayırlı olmasını temenni eder,milletimizin birliği ve dirliğine vesile olmasını Cenab-ı Hakk tan niyaz ederim.Peygamber Efendimiz in dünyaya teşriflerini kutlarken,onun örnek şahsiyetini ve güzel ahlakını tanımaya,getirdiği evrensel çağrıyı anlama çalışıyor ve bütün bunların özünde barındırdığı ruhu bir kez daha fark ediyoruz ...
(Resulum!) Biz seni ancak alemlere rahmet olarak gönderdik (Enbiya/107)
Son Resul Peygamber Efendimizin (s.a.v),kainata teşriflerinin 1435.yıldönümü olan Mübarek Kandilin Türk ve İslam dünyasına hayırlar,bereketler bahşetmesini Cenab-ı Hakk tan niyaz ederim
Kandiliniz Mübarek Olsun ...
Hangi ürkek kavgada yaralandım yiğidim
Seni bu şuh kafese hangi zalim el koydu
Diyorsun; bir zamanlar gülşende bir bey idim
Bu naylon çiçeklerin adını kim gül koydu
Hayrandır bilmez misin alem dahi bir güle
İçinde kızıl tüylü köstebekler ve günah
Dağaçık, ovaya in, eğil de bak bir göle
Çekiyor gülsüz kalan her zavallı şimdi ah ...