Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

CiLeKTiNa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Diğer
:hihi: haklısın serdar serdar biz zaten sevyoruz o bizi sevsin yeter:hihi:

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
ahh patates kizartmassiii
bi özledimkii:(

kış meleği

Allah'ın Aciz Bİr Kulu

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
bence zararlı özellikle de dışarıda kızartılmış patates kızartması pek inandırıcı gelmedi bu açıklama çünkü belli bir ölçü yağ ile kızartılıyor ve o yağı kararana kadar kullanıyorlar dışarıdakiler
ancak kendi evimizde kızartıp yediklerimiz için bir diyemem çünkü eminim ki hepimiz bu konuda çok titizizdir
ancak yine faydalı değildir yağlı ve kızartma olan hiçbirşeyin çok sağlıklı olduğunu düşünmesem de çocuklarda bizlerde o tür şeyleri yemeyi seviyoruz :D

kış meleği

Allah'ın Aciz Bİr Kulu

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray

ben patatezin kanser yaptığını deyilde hani kızartma tencerelerimiz olur onu bayanlar iyi bilir onun içine mesela çok yağ koyup o yağla atıyorum 4-5 kere aynı yağda kızartırsan kanser olurmuş dendiğini duydum yani eski ve yanık yağ iyi deyil diyorlardı...

heralde genede söylenmek istenen budur zannımca yoksa patatesin tek başına ne dahli tesiri olsun

haklısın kardeşim kdefalarca kullanılan yağdan kaynaklanıyor ama evlerimizde belli bir süreden sonra zaten kullanılmadığı için patates kızartmasını evimizde yapmamız daha uygun diye düşünüyorum .......dışarıdakileri almayın arkadaşlar yemeyin de

menzil_gülü

Ne Mutlu Müslüman olana..

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Fenerbahçe
VALLA HIC BILEMIYORUMDA ONUR ABI,,,,üf yaa patates kizartmasi bu yiyilmezmi:))) tskler bilgi icin

Üst Alt