Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Evet sevgili kardeşlerim kaç haftadır takip ediyorum ..birçok kardeşimiz sırf en çok yazan olmak , puan almak vs. yarışa girmiş birçok konuyu pastelleyip alakası olmayan bölümlere ekliyor sırf cevap olsun diye yazılan konuları hiç okumadan laf olsun diye kelimeler ekliyor ...bu gidişler hiç hoş değil...

Bu portale ekleyeceğiniz her şey önce sizin faydalanmanız sonra diğer kardeşlerimizin de istifade etmesi için az ve öz olanı tercih etmeliyiz....Gayemiz Rızayı ilahi ve ilim paylaşımı olmalı ...sırf rakabet olsun diye yazı ekleme cevap verme yarışı olmamamlı !!!!!

unutmayın ki yarış anca Takvada olur ........Takvada Allah(cc)Tan en çok korkan ve bu uğurda mücadele edenlerde olur....

dilerim herkes kendine bir pay çıkarır.....önce nefsime...

selam ve dua ile kalın.....

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
malesef buda bizim en buyuk skintimiz...

konulara alakasiz yazilar cok oluyor malesef..
belkide okumadan etmeden ..

altina bir saol yada ..ALLAH razi olsun yaziliyor...

konular bizler icin birseyler ogrenmemiz paylasim icin aciliyor..

cok guzel konuya degindi perwerder kardesim ...
bende deginmek istiyordum ama birazda cekiniyordum ..
bikac kiisiyi uyardim ama tartismadan baska bir sey olmuyor..

uyelerimizi duyarli olmaya bir daha davet ediyorum ...
forum guzelligi icin bence cok gerekli ...

yonetim tarafindan gorulen bu tur mesajlar silinecektir..

perwerder abi tekrardan tesekurler guzel bir konuya degindinn..

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Duygularımıza tercüman oldunuz perweder.

Zühre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Canı gönülden katılıyorum. Diyecek söz bulamıyorum gerçekten. Ne gerek var yarışmaya, biraz daha fıtri hareket etsek.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Biz buraya faydalı konuları okumak ve hayatımıza uygulamaya gayret etmek için burada olduğumuzu sanıyorum.

Bu portalı yarış haline getirenlerin buradaki üyelere vereceği faydalı birşeyleri yok sanırım.

Biz burada yarışmak için değil faydalı bilgileri paylaşmak için bulunalım.allah rıza için

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Kesinlikle katılıyorum.Çoğu konu bu cevaplar yüzünden heba oluyor diyebilirim.Adam gibi o konu hakkında ne düşünüyorsan yaz.Sırf cevap vermek için cevaplama.İnşallah bu dikkate alınır ve daim olur.

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ÇOK HAKLISINIZ.BENİM KIZDIĞIM ÖZELLİKLE.YORUM YAPMAMALARI.KONUNUN BAŞLIĞINA BAKIP SADECE,SAĞOL VEYA TEŞEKKÜR ETMELERİ.ÖNEMLİ OLAN KONULARI TARTIŞMAK,ELEŞTİRMEK VE BİLGİ ALIŞ-VERİŞİ YAPMAK.BÖYLECE EKSİKLİKLERİMİZİ TAMAMLAMAK.BİRBİRİMİZE FAYDALI OLMAK.
UMARIM BU SÖYLEDİKLERİMİZ FAYDALI OLUR.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
İnanın ilk siteye üye olduğumuz zamanlar bir konu öyle yorumlar yapılır öyle görüşler aktarılırdı ki karşımızda ki insandan bir feyz alırdık bu aralar ve yaklaşık 2 ay diye bilirim çoğu zaman inanın portalde kalmaya bile aciz kaldık...yani eski günlerimizi arıyoruz...

burda paylaşım oldukça anlaşılmanın sevginin , saygının ve düşüncelerin ortak noktasına varmanın hazzı ortaya çıkmalı yeniden o günlere dönmek ümidi ile bizler sizleri Allah(cc) rızası için seviyoruz ....

Birçok kardeşimin benim gibi düşündüğünü bildiğim ve destek olacaklarından emin olduğum için uyarıda bulunmak istedim ..
mümin Müminin aynasıdır sizde bende bir yanlışlık görürseniz bana yansıtınız inşaallah.....bizler birbirimizi ancak kardeşlik çerçevesinde uyarır ve ikaz ederiz Gayemiz Rızayı İlahi olduktan sonra gerisi boş....

unutmayalım ki puan insana sevap kazandırmaz.!!!!

Birisine gerçekten birşeyler aktarabiliyorsak onun yaşamında ve amelinde tesir edebiliyorsak asıl sevap o zaman elde edilir

Bu duyarlı yaklaşımınızdan dolyı Rabbim sizlerden razı olsun..

Yeniden eski paylaşım yorum ve ilim alışverişinde , düşünce ve fikir üretme yolunda Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

selam ve dua ile kalın hep dostça kalınız......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt