Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
ALLAH cc HER KESİN GÜNLÜNE GÖRE VERSİN PUAN İSTEYENE PUAN SEVAP İSTEYENE SEVAP :D
AMİN.
KARDEŞLER BELKİ İÇİNDE ALLAH RAZI OLSUN GELİYOR O ANDA ARKADAŞLARIMIZIN.
BİLİYORSUNUZ KABULA EN YAKIN DUA GAYP TAN YAPILAN DUA DIR.
ALLAH cc CÜMLEMİZİN DUA SINI KABUL ETSİN.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ORiJiNAL YAZARI : Habibemsin
Öncelikle sunu belirtmek istiyorum
Portalimiz asla bir yaris alani olmadi ve kimse öyle bakmadi ama sanirim siz o gözle bakiyorsunuzki yaris alani olarak adlandiriyorsunuz..

birçok kardeşimiz sırf en çok yazan olmak , puan almak vs. yarışa girmiş birçok konuyu pastelleyip alakası olmayan bölümlere ekliyor sırf cevap olsun diye yazılan konuları hiç okumadan laf olsun diye kelimeler ekliyor ...bu gidişler hiç hoş değil...

Baska nasil bir gidis bekliyorsunuz perwerder kardesim?
Suan izledigim kadar hersey cok güzel bir sekilde gidiyor ve tabiki herkez puan toplama gibi bir gayret icerisinde olacaktir cünki Portalimizin bir cok yerlerini kullanmak ancak Puanlarla mümkün olabilmektedir!
Bu tür elestirilerle Üyelerimizin yazma hevesini kirmaniz ne kadar dogru sizce?

unutmayın ki yarış anca Takvada olur ........Takvada ALLAH(cc)Tan en çok korkan ve bu uğurda mücadele edenlerde olur....

Burasinin bir forum oldugunu unutmayin!
Forumumuza her kesimden insanlar geliyor ve elbette herseye yer veriyoruz. Zaman oluyor muhabbet ediyoruz zaman oluyor dini sohbetler yapiyoruz...
Zaten islami dört dörtlük yasayanlar islami konulara daha agirlikta yazmakta ama bizim amacimiz bu deyil!!!
Bizim amacimiz islami dört dörtlük bilmeyenleri buraya baglaya bilmektir ve bu anca her cesit konuya yer vererek mümkün olur.

Az önce mesajlariniza baktim ve anca bol bol yeni konu acmisiniz ve acilmis konulara aminnn sagoll gibi kisa cevablar vermisiniz!!!

Portalimizda olmasini istediginiz seyi önce kendiniz uyguladiktan sonra bunu diyerlerinden bekleyin!!
Yorumu kardeşlerime bırakıyorum sözlerim sanırım gayet açık ...kimsenin hevesini kırmak değil aksine birşeyler aktarmaktır gayemiz...bizden rahatsız olan bir kişi çıksın bizde cezamızı çekmeye hazırız....biz yazmadan bu konuyu gündeme getirmek isteyen birçok kardeşimiz oldu sanırım onların düşüncesine ışık tuttuk ....

yok bu yazımızda anlaşılmayacak birşey varsa kardeşlerimin istişaresine bırakıyorumm.....

buraya çok değerli kardeşlerimizin samimiyet ve dostluğundan şüphe tmediğim için yazılarıma devam ediyorum ve devam edeceğim inşaallah....(birileri atmadıkça)

her yazımızın artından bir art niyet aranması bizleri yine derinden yaralamıştır....ama sabrı kuşandığımız bu yolda davamız devam edecek inşaallah...

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
ben kesinlikle 100% katiliyom......sağol....

mehmet27

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Herkesin görüsüne saygi duymakta fayda var ama hem perwerder kardese katiliyorum hemde habibemsin baciya.Tamam dediniz gibi cogu kisi yazilari okumadan sagol veya baska seyler yaziyo_O zaman konu acanlar kisa ve öz yazilar ve konular acsin.Bazen bende yaziyorum Allah razi olsun veya eline saglik diye o yaziyi yazan veya resmi ora yerlestiren kisiye tesekkür etmek amacli.Bunun nesi bu kadar kötüki?Hakkinizi helal edin eger sizi üzecek kelimeler yazdiysam

N

netcommander

Guest
kimse kimseyi internet ortamında kısıtlayamaz konu tamamıyla gereksiz ise bildirisiniz modlar siler yok arada teşekkür mesajı istemiyorsanız gene bildirirsiniz gene gereken yapılır konuyu yok konu açmayın cevap yazmayın haline getirmek yanlıştır herkes dikkat ettikten sonra sorun kalmaz ...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
S.a.

Tüm karde$Lerimizin YaziLarini okudum ve Sessiz KaLmayi Tercih Ediyorum.. Ama ekLemek istedigim $ey $udurki devamLi katiLimci oLan karde$Lerimizin puan topLamak icin bir yazi yazacagini sanmiyorum..

seLametLe..

Rabbim GönLünüzü ho$ kiLsin insaALLAH..

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
yazıyı tam okursanız ne demek istediğimi sanırım anlarsınız...kimseyi rencide etmek değil aksine kardeşçe bir tavsiye bizimkisi mümin müminin aynasıdır ilkesi ile hepimizin yanlış veya hataları olabilir ...yarası olan gocunmasın aksine herkes kendine bir pay çıkarsın bizlerinde bir hatası olabilir önemli olan bunu karşımızda kine aktarabilmek.....

N

netcommander

Guest
yarası olan gocunsun ne demek kardeşim herkesin fikrini yazdıgı ortamda mantıksız mantıksız konusma ne yaramız olacakta gocunacagız

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Saygideger AdminLerimizden Bu Konuyu KapatmaLarini Rica Ediyorum..

hörmetLer =)

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
konu fazla uzadi ..

gereken cevap verildi konu basliginda..aslinda..

konulara uygun yazilar yazilirsa...
hatta konuya yorum getirecek yazilar'da eklenilirse..
konu aktifligi icinde cok iyi olur...

uyelerimizin biraz daha dikkat etmesini rica ediyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt