Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gülneva

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Kahvaltida sut gibi proteinli besinlerin, ogle yemeginde salatanin, aksam yemegindeyse baligin tercih edilmesi de onemli bir yarar var, nedenmi??

İngiltere'deki Ulster Üniversitesi'nde yapilan bir arastirma sabah kahvaltisinda kek, biskuvi gibi sekerli gidalar yiyen ve kola icen cocuklari incelendi.

Bu cocuklar hafiza testlerinde 70 yasinda bir kisiyle ayni performansi gösterdi.

Ancak kahvaltida protein ve tahilli ekmek yiyen cocuklarin ortalama performanslarini bile asarak en yüksek puanları aldıgı görüldü. gunluk beslenme nasil olmali:

Kahvalti Peynir, süt gibi proteinleri tüketmek gerek. Tahilli ekmek tercihiniz olsun, yulafi da unutmamak gerek...

Ögle yemegi

Omlet ve salata yiyin, omlet yerine tavuk da tercih edebilirsiniz.

egerki caniniz agir birseyler istedi bunu mutlaka oglen yemege dikkat edin, olurda aksam yer iseniz bu size kilo aldirabilir, yorgunlukta verir. olurda oglen yer iseniz zarari %50 eksiltmis olursunuz...

Aksam yemegi

Balik vazgecilmeniz olsun. Balık yiyemediginiz günler Omega-3 yagı eksikligini ceviz, keten tohumu gibi gidalar ile kapatabilirsiniz.

ceviz ve fistik findik tuketirken cok yememelisiniz bu olcu gunde bir avucu gecmemeli, gectigi takdirde kilo almaniza neden olabilir.

bu sekilde bir beslenme ne size yorgunluk nede halsizlik verir, yemis oldugunuz besinlere cok dikkat etmek gerek cunku onlar sizi bu tur durumlara sokanlar ve onlar size kilo almaniza neden olanlar...

eger bu konu hakkinda detayli bilgi istenirse bu konu icin bir yazi yazabilirim, istek sizden...

konu besinlerin uzerimizdeki etkileri, ogrencilerin nasil beslenmeleri, hangi besinlere yemekte bir sakinca yok, kac yasinda nasil yediklerimize dikkat etmeliyiz tarzinda olabilir. bu benim gorusum eger istediginiz bir konu varsa lutfen yazarsaniz memnun olurum...

en guzele emanelte

bir dahaki yazimda gorusmek uzere insallah ...

vesselam

Gulneva

aybars.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Çok basit yapılabilecek bir beslenme şekli...Çok faydalı oldu..allah razı olsun tekrar..

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Doktor adayımız yine faydalı bilgilerinizi bizlere sunmuşsunuz..Allah razı olsun..
Kilo almak için neler önerirsiniz..?

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Allah razı olsun faydali bilgiler unlar
tabiki eger yayımlarsaniz burada zevkle okuruz =)

Exelance kilo almanın en kolay yolu benim anneme başvur kilo alman garanti senibiraz kampa alsın :D
hemde üceretsiz ;)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
exelans abi devamlı festfud yiyin :D

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
:haha:

peki..önerilerinizi değerlendireceğim :D

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı Gülneva
.
eger bu konu hakkinda detayli bilgi istenirse bu konu icin bir yazi yazabilirim, istek sizden...

konu besinlerin uzerimizdeki etkileri, ogrencilerin nasil beslenmeleri, hangi besinlere yemekte bir sakinca yok, kac yasinda nasil yediklerimize dikkat etmeliyiz tarzinda olabilir. bu benim gorusum eger istediginiz bir konu varsa lutfen yazarsaniz memnun olurum...

en guzele emanelte

bir dahaki yazimda gorusmek uzere insallah ...

vesselam

Gulneva

Ablacım ben bu konu hakkında bilgi edinmek istiyorum..

Kendim Hafız-ı Kur'an'ım.. Şikayetim ise çok fazla uykuya ihtiyacımın olması. Ve bu uykuyu uyumadan beynimi zindeleştiremiyorum.. Burada da anlattığınız gibi beslenilmezse yorgunluk olacağı yazıyor.. Hem beslenme hakkında bilgilendirirseniz memnun olurum.. Yaşım 20..

Hem de bu beyin yorgunluğu hakkında bana tavsiye edeceğiniz birşeyler var mı acaba? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum..

Üst Alt