Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Selamun aleyküm değerli yöneticiler..
Forumda yeni iletiler kısmını tıkladığımda ekrana gelen reklam beni rahatsız ediyor..Şahsen islami bir siteye yakıştıramadığım,edeb sınırlarını aşan bir resimli reklam..
Ben bundan hoşnut değilim ve buraya uygun olmadığı kanısındayım..Acaba müdahale etmeniz mümkünmü?

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Aynı sıkıntı bendede var kardeşim. Sanırım google reklamı. Site müdahale edemiyor diye biliyorum ama inşallah eder dediğiniz üzere mümkün olur.

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Sitenin müdahele etme imkanı vardır diye düşünüyorum sonuçta bu bir reklam..İstenmediği sürece var olmayabilir;)
Yinede yöneticilerden gerekli ve tatmin edicibir cevap gelecektir umarım,sağolun..

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Değerli yöneticiler..
Bu site reklamları beni rahatsız etmeye devam ediyor..Şimdide bakıyorum ki sevgili bulma sitesinin reklamı apılıyor..sizce bu islami bir foruma uygunmu?hadi onu geçtim dinimizde varmıdır böyle birşey?Yakışıyor mu ALLAH aşkına böyle bir foruma..
Yapmayın ve derhal müdahalede bulunmanızı isterim..Yoksa forumla ilgili düşüncelerim değişecektir..Lütfen..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Ve Aleyküm Selam
Zindan kardesim uygunsuz gördügünüz reklamlarin linkini adminlere bildirmeniz gerekiyor bizler bu konuda birsey yapamiyoruz malesef
Selam ve Dualarimla.........

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Sadece bende görünüyor olamaz değil mi bu reklamlar..sizinde ekranınıza geliyor elbette efendim..Muhakkak link mi göndermek gerek yada birinin uyarmasımı gerek,anlamış değilim..Yinde de hassas davranıp geri döndüğünüz için müteşekkirim..
Sabırla yetkililerden gereğini yapmaları için bekleyeceğim..

Mystery

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,785
Takım
Fenerbahçe
google reklamlarını kontrol etmek site sahibinin elinde degil :) reklamlari kaldirmasi lazim bunun için :) ama siteye maddi destek saglıyorsa bilemem tabi :)

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Reklamlar bende de çıkıyor yönetimin yapabileceği bir şey olsaydı sanırım ta baştan yapılırdı diye düşünüyorum genede adminlere danışmak gerek :( ...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Reklamları tek tek filtreliyoruz. Her alanda farklı reklamlar çıktığı için gözümüzden kaçtığı zamanlar oluyor tabi.

Karşılaştığınız uygunsuz reklamları bildirmenizi rica ediyorum.

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Konu açmama ilk sebebiyet veren yarı çıplak bir hatunun çeşit çeşit uzanmış pozları ekrana gelmiş olması..Neyin reklamı bilmiyorum ama yakalarsam bir daha yazarım..ikincisi ise bursa sevgili bulma sitesinin reklamı..
Daha çok dikkat edilirse inanın forumun kalitesi ve safı dahada belirginleşecek..Teşekkür ederim alakanız için..

Üst Alt