Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Yok niye kızayım ki ? :) Sadece görmeyi istemeyecek kadar rahatsız edici olmadığını düşündüğümü söyledim. :)

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm.teşekkürler.

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Emeğinize sağlık Değerli Efsane..ve tavsiye için de teşekkürler..Ben uygularım sen uygularsın o uygular..ama mesele bu şekilde hal olunulmuyor ne yazıkki..Dışarıdan gelecek üye yada ziyeretçiler girdiği forumun dini forum olması sebebiyle geldiği için karşılacağı manzara pek hoş olmayabilir..
Açıkcası ben,birçok dini foruma üye iken bu tür reklamlara şahit olmadım..Daha bugün yeniden sevgili sitelerinin bir kaç reklamını gördüm..üzüldüm..yine üzüldüm..

Firak-i Nigah

~ Ya Bâkî Entel Bâki ~

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
arkadaşlar ön sayfadaki reklam ne kadar iğrenç...Kimseyi üzmek istemem ama cidden mide bulandırıcı..dini siteye yakışmayan görüntüler...

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
bende hiç bişi görünmüyo uygunsuz...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Sitenin içeriğine uygun olmayan reklamları bildirdiğiniz taktirde kaldırıyoruz zaten. Site adresini hatırlıyormusunuz ?

Firak-i Nigah

~ Ya Bâkî Entel Bâki ~

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Abicim,ilginiz için tşk Ler...İlk önce şunu söyleyeyim..Reklamlara karşı değilim böyle uygunsuz reklamlarınız için görevli arkadaşlar daha dikkatli olurlarsa bu nahoş görüntülerde olmayacakdır inş.
Reklama gelince Tatil Reklamıydı...Deniz ve bayan portesi vardı dersem ne demek istediğimi anlarsınız sanırım..İnanın sitenin ismini anımsamıyorum..
Denk gelirse bildiririm inş..Tekrar tşk Ler saygılar...

Üst Alt