Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

berfinn

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Selamun aleykum birbirinden değerli kardeşlerim.bugun benim sitede son iki günüm ilerde olaki neti tekrar baglarsak bıraktıgım yerden devam edecem.inş bu güzel faydalı siteye üye olduğum günden beri çok güzel bilgiler edindim bilgi daracığımı sizlerin sayesinde büyüttüm Allah hepinizden ebeden razı olsun.çok güzel paylaşımlar ve çok güzel dostluklar edindim.Zamanın en büyük bölümü bu sitede sizlerle geçirdim. kaderde sizleri tanımak bir şeyleri paylaşmakta varmış,iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri.Her şeyin bir sonu olduğu gibi benimde bu sitede son günüm.siteden ayrılma sebebim babamın tayini çıktı taşınıyoruz ve bu yüzden neti kapatıyoruz.
sizlere bir hatam olduysa afola özür diliyorum hakkınınzı helal edin.Benim hakkım var ise son demine kadar helaldir.RABBİM Sevgili resulunun bayrağı altında toplanan mesut insanlardan ve onun yanında cennete girmeyi ve ona komşu olmayı nasip etsin
.sizleri hiç unutmuyacam.
inş.duam her zaman sizlerle olacak.sizde dualarınızda bu aciz kuluda unutmazsanız sevinirim

Gönlünüz var, Rabbiniz yar olsun.
Allah (c.c) emanet olun
Selamun Aleykum

berfinn

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
kamdamlası kardeşim yeni görevinde hayırlı olsun hakkını helal et bana yaptıgın izmayı da hic bir zaman unutmam:)

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Umarım senin için hayırlı olanı budur..İnşallah ileride netin baglanır ve tekrar sitemize gelebilirsin..Hayatında başarılar dilerim..

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
ORiJiNAL YAZARI : berfinn
kamdamlası kardeşim yeni görevinde hayırlı olsun hakkını helal et bana yaptıgın izmayı da hic bir zaman unutmam:)

ve aLeyna aLeykum SELAM bacim..

Her Biti$in bir Ba$Langici oLabiLir diyorum :) ve insaALLAH oLurda netiniz bagLanirsa sizi tekrardan aramizda görmek isteriz..
Yapmi$ oLdugum imza benden size bir hatira, ve hatiraLar asLa unutuLmaz karde$..
bizLerde seni unutmayacagiz.. yoLunuz ve bahtiniz acik oLsun insaALLAH..

Yüce MevLamiz sizi muvaffak kiLsin.. ve SizLerden Razi oLsun..

seLametLe

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
allah yardımcınız olsun hakkımız var ise helal olsun sizde edin.

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
berfinn tekrar kisa zamanda aramiza katilmanizi diliyorum
insallah yeni mekaninizda tekrar i-neti acarsiniz..
sayet gelemiyecek olursaniz bizden yana haklarimiz helal olsun sizde hakkinizi helal edin ve ebediyyen dünya ve ahirette bizleri unutmayin dualarinizda eksik etmeyin...

berfinn

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
allah razı olsun güzel yürekli kardeşlerim Esra,mabed,kandamlası,
onur ve diger üye kardeşlerim hakkım helaldir son nefesime kadar. inş neti en kısazamanda acarız:( ve bıraktıgım yerden devam ederim ;)sitemizi ve sizi hicmir zaman unutmam

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
aleykum selam ..
hakkinda hayirli neyse o olsun kardesim ..
hakimiz helal dir sende hakkini helal eyle..

en kisa zamanda aramizda tekrardan gorebiliriz ins.. seni .. =)

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Aleyna aleyküm selam benfiin kardeşim.

yeni mekanınız hayırlı olur inşeallah.

yeniden sizin gibi değerli kardeşimizi aramızda görmek isteriz.

şimdiden yolunuz açık olsun.

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
berfincim yolunuz acık olsun hayrlısyla gıdın ınsallah...ben sana baska bır yerdede gule gule demıstım:)

melegım nıckını bılırsın heralde...tekrar aramızda gormek uzre Allaha emantsın...

Üst Alt