Selamun aleykum birbirinden değerli kardeşlerim.bugun benim sitede son iki günüm ilerde olaki neti tekrar baglarsak bıraktıgım yerden devam edecem.inş bu güzel faydalı siteye üye olduğum günden beri çok güzel bilgiler edindim bilgi daracığımı sizlerin sayesinde büyüttüm Allah hepinizden ebeden razı olsun.çok güzel paylaşımlar ve çok güzel dostluklar edindim.Zamanın en büyük bölümü bu sitede sizlerle geçirdim. kaderde sizleri tanımak bir şeyleri paylaşmakta varmış,iyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri.Her şeyin bir sonu olduğu gibi benimde bu sitede son günüm.siteden ayrılma sebebim babamın tayini çıktı taşınıyoruz ve bu yüzden neti kapatıyoruz.
sizlere bir hatam olduysa afola özür diliyorum hakkınınzı helal edin.Benim hakkım var ise son demine kadar helaldir.RABBİM Sevgili resulunun bayrağı altında toplanan mesut insanlardan ve onun yanında cennete girmeyi ve ona komşu olmayı nasip etsin
.sizleri hiç unutmuyacam.
inş.duam her zaman sizlerle olacak.sizde dualarınızda bu aciz kuluda unutmazsanız sevinirim
Gönlünüz var, Rabbiniz yar olsun.
Allah (c.c) emanet olun
Selamun Aleykum
sizlere bir hatam olduysa afola özür diliyorum hakkınınzı helal edin.Benim hakkım var ise son demine kadar helaldir.RABBİM Sevgili resulunun bayrağı altında toplanan mesut insanlardan ve onun yanında cennete girmeyi ve ona komşu olmayı nasip etsin
.sizleri hiç unutmuyacam.
inş.duam her zaman sizlerle olacak.sizde dualarınızda bu aciz kuluda unutmazsanız sevinirim
Gönlünüz var, Rabbiniz yar olsun.
Allah (c.c) emanet olun
Selamun Aleykum