İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun ...
Benim 3. abimdi...
o kadar sarstı ki beni bu vefat...
paramparça yüreğim...
suratımı asık gormeye asla dayanamayan hadı gulumse abın ıcın dıyen can abım...dualarıyla her anımda yanımda olan...gecenın bır yarısı abım kardesıne dua eder mısın ıyı degılım dıye mesaj attıgımda dua dua benı rahatlatan...cok sevdıgım...cok sevıldıgım abım artık yok...
bunu kabullenmek..cok zor...
en son gecen cuma attıgı mesaj var suan telefonumda...
ve bır hafta sonra bu cuma abımsız bır cuma...
Rabbım mekanını cennet eylesın abım...amel defterı ve kıtabı sagından verılen..sırat koprusunden rahatlıkla gecenlerden eylesın...
kabrın nur olsun..ruhun şad olsun...
Rabbım en guzel cennetınde En Sevgılıye sas komsu eylesın...
bır parcam eksık kaldı sensız...
aglıyorum dıye kızıyorsundur...asma suratını hadı gulumse kardesım dıyorsundur...
özlemden abım yanlıs anlama kızma ...
şimdiden cok özledim seni...çookk...
4,5 yıl oldu tanıyalı...ıyıkı tanıdım...tanımasam buyuk bı kayıp olurdu...
dualarım senınle abım..
dualarım hep senınle...
Mekanın cennet olsun ınsaAllah...can abım..abım...abim... =((
SON ÇAĞRI,SON MESAJ
EN SON 16SINDA GELEN ÇĞRISI.ENSON GEÇEN HAFTA BGN GELEN CUMA MSJI. BGN MAALESEF ABİMDEN MSJ GELMİYECEK
YÜREĞİ GÜZEL CANIM ABİM ALLAH İÇİN ÇOK SEVDİM SENİ VE SEVMEYE HEP DEVAM EDECEĞİM.HEP GÖNÜLLERDESİN.DÜNYA GÖZÜ İLE GÖREMEDM SENİ DAHA ZİYARETİNE GELECEKTİM OYSA. İNŞALLAH RABBİM AHİRETTE BULUŞTURUR ORADA GÖREBİLİRİM SENİ.
"ŞİMDİ SUS GÖNLÜM!SUS VE TESLİM OL!FANİ UMUTLARLA TÜKENMEKDEN VAZGE..DÜNYA BUNA DEĞMEYECEK KADAR KISA,SABIR ZAMANI KISA..BİR ŞİMŞEK PARILTISI KADAR KISA!UNUTMA EY GÖNÜL,BURASI DÜNYA!SEFASIDA FANİ,CEFASIDA...NE OLUR GÖZLERİN YAŞARSADA,DİLİN ANCAK RABBİNİN RAZI OLDUĞU SÖZ SÖYLESİN.SABRET GÖNLÜM!PES ETME!!!"
ABİMİN SON CUMA MSJI
İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun