Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun ...
Benim 3. abimdi...
o kadar sarstı ki beni bu vefat...
paramparça yüreğim...
suratımı asık gormeye asla dayanamayan hadı gulumse abın ıcın dıyen can abım...dualarıyla her anımda yanımda olan...gecenın bır yarısı abım kardesıne dua eder mısın ıyı degılım dıye mesaj attıgımda dua dua benı rahatlatan...cok sevdıgım...cok sevıldıgım abım artık yok...
bunu kabullenmek..cok zor...
en son gecen cuma attıgı mesaj var suan telefonumda...
ve bır hafta sonra bu cuma abımsız bır cuma...
Rabbım mekanını cennet eylesın abım...amel defterı ve kıtabı sagından verılen..sırat koprusunden rahatlıkla gecenlerden eylesın...
kabrın nur olsun..ruhun şad olsun...
Rabbım en guzel cennetınde En Sevgılıye sas komsu eylesın...
bır parcam eksık kaldı sensız...
aglıyorum dıye kızıyorsundur...asma suratını hadı gulumse kardesım dıyorsundur...
özlemden abım yanlıs anlama kızma ...
şimdiden cok özledim seni...çookk...
4,5 yıl oldu tanıyalı...ıyıkı tanıdım...tanımasam buyuk bı kayıp olurdu...
dualarım senınle abım..
dualarım hep senınle...
Mekanın cennet olsun ınsaAllah...can abım..abım...abim... =((

SON ÇAĞRI,SON MESAJ:(
EN SON 16SINDA GELEN ÇĞRISI.ENSON GEÇEN HAFTA BGN GELEN CUMA MSJI. BGN MAALESEF ABİMDEN MSJ GELMİYECEK:(
YÜREĞİ GÜZEL CANIM ABİM ALLAH İÇİN ÇOK SEVDİM SENİ VE SEVMEYE HEP DEVAM EDECEĞİM.HEP GÖNÜLLERDESİN.DÜNYA GÖZÜ İLE GÖREMEDM SENİ DAHA ZİYARETİNE GELECEKTİM OYSA. İNŞALLAH RABBİM AHİRETTE BULUŞTURUR ORADA GÖREBİLİRİM SENİ.

"ŞİMDİ SUS GÖNLÜM!SUS VE TESLİM OL!FANİ UMUTLARLA TÜKENMEKDEN VAZGE..DÜNYA BUNA DEĞMEYECEK KADAR KISA,SABIR ZAMANI KISA..BİR ŞİMŞEK PARILTISI KADAR KISA!UNUTMA EY GÖNÜL,BURASI DÜNYA!SEFASIDA FANİ,CEFASIDA...NE OLUR GÖZLERİN YAŞARSADA,DİLİN ANCAK RABBİNİN RAZI OLDUĞU SÖZ SÖYLESİN.SABRET GÖNLÜM!PES ETME!!!"​

ABİMİN SON CUMA MSJI:(O HİÇ PES ETMEDİ HEP SABRETTİ.RABBİM SABRININ MÜKAFATINI İNŞALLAH VERİR.
İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Oy oy oy ben nerelere gideyim şimdi.Hepiniz hakkınızı helal edin uzun zamandır pc min olmamasından dolayı giremiyorum.Benim can kardeşim bizlerden ayrılıp Rahmanın çağrısına uyarak ona gitmiş.Üzülmek bir yana Allah şahit adeta yıkıldım.Rabbim mekanını ve makamını Cennet eylesin.Bu sitede ki mükemmel dostluğun ve kardeşliğin güzelliğinden başka bir şey değil bu..
Sitemizde ki kardeşlerimin hepsini çok çok seviyorum ve Rabbime yalvarıyorum.
Allahım!Sitemizde ki kardeşlerime hayırlı ve uzun ömürler nasip eyle.Onların imanını artır,onların kardeşliğini ve dostluğunu artır.
Rabbim Bir_Katre kardeşime tekrar rahmet eylesin
.

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
neden öldüğünü hala bilen yokmu?:( fatsalı abi bir açıklama yapsaydın keşke.

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
neden öldüğünü hala bilen yokmu?:( fatsalı abi bir açıklama yapsaydın keşke.

bacim fasali abİmle gece konuŞtuk.ablasi İle konuŞmuŞ.telefonu annesİnden saklamiŞlar onun İÇİn aÇan olmamiŞ.rahatsizliĞini bİlİyodursunuz abİmİn son zamanlarda baya bİ halsİzleŞmİŞ yenİk dÜŞmÜŞ.3 gÜn olmuŞ vefat edelİ maalesef:( :(
yÜreĞİ gÜzel can abİm:(

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
gönül perişan diyecek hiçbir şey bulamıyorum üzgünüm çok üzgünüm
:(:(:(bilge bana msj at kaç gün olmuş abim vefat edeli bekliyorum

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
3 günmü 3 gün oldu demek...Allahım rahmet eylesin
ben ne yapsam inan bilmiyorum bilge biz onunla konuşucaktık bir takım şeyleri aşıp konuşucaktık bana yine akıllar vericekti yine o kardeşlik görüşerek devam edicekti o kadar karıştıki aklım yüreğim perişan. çok kötü oldum ben abimle konuşmak istiyorummmmmmmmm:(

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
3 günmü 3 gün oldu demek...Allahım rahmet eylesin
ben ne yapsam inan bilmiyorum bilge biz onunla konuşucaktık bir takım şeyleri aşıp konuşucaktık bana yine akıllar vericekti yine o kardeşlik görüşerek devam edicekti o kadar karıştıki aklım yüreğim perişan. çok kötü oldum ben abimle konuşmak istiyorummmmmmmmm:(

çok konuşmak istedi seninle gerçekden bacım.her konuşmamızda sordu seni. ah abimmm benimm............
nasip değilmiş demekki sonkez konuşmak kimseye nasip olmadan gidiverdi bırakıp.
Rabbim mekanını cennet eylesin.dua edelim nurdanım bol bol dua.
abimiz içn dua...

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
ah ki ne ah bilgem içerimde öylesine büyük bir ah varki en derinden çıkıyor .
Ağlamakta faydasız artık hem o ağlamamı hiç istemezdi bunu yapmamalıyım belki ama yürek ağlıyo göz susarmı hiç.
Bilge sende annesinin numarası var ise bana verirmisin msj at remziye teyzemi arayıp başsağlığı dilemek isterim
...

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
bacim fasali abİmle gece konuŞtuk.ablasi İle konuŞmuŞ.telefonu annesİnden saklamiŞlar onun İÇİn aÇan olmamiŞ.rahatsizliĞini bİlİyodursunuz abİmİn son zamanlarda baya bİ halsİzleŞmİŞ yenİk dÜŞmÜŞ.3 gÜn olmuŞ vefat edelİ maalesef:( :(
yÜreĞİ gÜzel can abİm:(

söyleyecek söz bulamıyorum ya.en kötüsüde en kötü günlerinde galiba onunla konuşan olmamış:(:(

Üst Alt