Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Forumda gezerken BiLaL karde$imizin konuLarina rastLadim...
AkLima eski günLer geLdi... insaALLAH karde$imiz rahat ve nurLar icerisindedir..
BizLer onu unutmadik o her daim kaLbimizde, akLimiza geLdikce dua edeLim insaALLAH
Konuyu okuyan karde$Lerimizde dua ederek BiLaL karde$imizin ruhuna armagan eyLesin insaALLAH...

BiLaL (Bir Katre) karde$imizi rahmetLe aniyoruz...

ftmnl

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Mekanı cennet olsun..Maşallah ailesi yürekten inanmış, güvenmiş, sabretmiş..Annesinin yüreğine hayran kaldım..Böyle bir ananın yavrusu da çok iyidir.Tanıma fırsatım olmadı ama Cenneti hak edersem orda buluşuruz inşallah.Rabbim günahlarını affetsin..

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
gecen hafta Agrıdaydım bılal kardesımın mezarınıda zıyaret ettım aılesınıde zıyaret ettım..annesı benı gorunce cok duygulandı :(ne yazacagımıde bılemıyorum..onu cok özledımm..Allah nur ıcınde yatırısn:(

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
100_6325.jpg

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Onu Hiç tanıma fırsatım olmadı..saat gece2yı gosterıyor sımdı.İnanın ağlamaktan zor yazıyorum..
Çok sevilen biriymiş,tanımadığımız halde bizi bile ağlattı..Şu on ıkı sayfayı gözyaşlarıyla okudum..
Rabbım mekanını cennet eylesin..

Ama sizlerde cok iyi dostlarmışsınız. Rabbım sizlerdende Razı olsun...
Hakkınızı helal edın acınızı tazelemek için yazmadım bu mesajı sadece O kadar çok sevılıyormuskı Rabbım yanına almış..Ve sizin gibi vefalı dostları varmış.

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Bende aynı hislerle okumuştum bu sayfaları,
Allah gani gani rahmet eylesin.

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
birçok forumda arkadaşlıık yaptıgım ve beraber yürüttüğümüz islami bir sitenin kardesleriydik. Kardesligini ve muhabbetini özledim... Mekanı cennet ona inanıyorum..

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Onu Hiç tanıma fırsatım olmadı..saat gece2yı gosterıyor sımdı.İnanın ağlamaktan zor yazıyorum..
Çok sevilen biriymiş,tanımadığımız halde bizi bile ağlattı..Şu on ıkı sayfayı gözyaşlarıyla okudum..
Rabbım mekanını cennet eylesin..

Ama sizlerde cok iyi dostlarmışsınız. Rabbım sizlerdende Razı olsun...
Hakkınızı helal edın acınızı tazelemek için yazmadım bu mesajı sadece O kadar çok sevılıyormuskı Rabbım yanına almış..Ve sizin gibi vefalı dostları varmış.

biz biLaL karde$imizi tanimaktan memnunuz.. oda insaALLAH bizLerden memnun kaLarak göcmü$tür bu diyardan.. Rabbim O'nu sevdiginden yanina aLdi.. insaALLAH cennetine naiL kiLmi$tir.. O bizLerin yüreginde herzaman ya$iyacak..

(MaveRa)

Mavera

Aldığı Beğeniler
4,060
:(( Allah Rahmet Eylesin Her gördügümde Bende Kötü Oluyorum Tanımıyorum Ama Kalbim sızlıyo resmen ): ..

Bu konuya nasıl geldim Onuda bilMiyorum :(

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
:(( Allah Rahmet Eylesin Her gördügümde Bende Kötü Oluyorum Tanımıyorum Ama Kalbim sızlıyo resmen ): ..

Bu konuya nasıl geldim Onuda bilMiyorum :(

Aynı duyguları bende yaşıyorum. Sürekli bu konuda karşıma çıkıyor. Allah rahmet eylesin kardeşimize.

Üst Alt