Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Vahy16

Öğrenci

Aldığı Beğeniler
73
O zaman helalı hoş olsun canım ablam :)

Ebu Hureyre ve Ebu Said radıyallahu anhüma’nın anlattıklarına göre, Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm şöyle buyurmuştur:

“Mü’min kişiye bir ağrı, bir yorgunluk, bir hastalık bir üzüntü hatta bir ufak tasa isabet edecek olsa, Allah onun sebebiyle mü’minin günahından bir kısmını mağfiret buyurur.”

Buhari, Marda 1; Müslim, Birr 52, (2573); Tirmizi, Cenaiz 1, (966).

Ablam benim,bugün bir hadis okudum.Efendimiz Hazreti Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi ve Sellem Efendimiz sohbet meclisinde sohbet ederken bir sahabi hiç hasta olmadım,hiç derdim yok diye övünüp durur.Efendimize Aleyhisselatı Vesselama sorar Ya Rasullullah hastalık nedir.Ben hiç hasta olmadım.Derdim olmadı...

Efendimiz Aleyhisselatı Vesselam Der ki...
Ümmetimin en hayırlıları derdi olan,hastalığı onlar insanlardır...

Derdi olmayan insan,hastalığı olmayan insan hayırsız olanlardır...
Övünmek nasıl olabilir :(

Canım Ablam,hiç bir zaman üzülme üzülme ki Rabbim de üzülmesin...Efendim de üzülmesin inşa Allah....

Sen hep dualar et..Efendimiz buyuruyor ya...Sen bollukta Rabbini an ki Seni de darlıkta Rabbin hatırlasın,ansın...

Sen ne güzel her daim şükrediyorsun her haline...
Sen ne güzel her daim Rabbini anıyorsun...
Sen ne güzel her daim Efendimizi anıyorsun..

Sen Rabbimi andıkça Güzelleşiyorsun

Sen Efendimizi andıkça gül kokuyorsun :)

Sen her daim mutlu ol olur mu :)
Sen ne güzel bir annesin..Ne güzel Saliha bir evladın olacak inşa Allah...

İnşa Allah kız kardeşimize en güzel şekilde Şükrü anlatacaksın...Rabbimizi tanıtacak..Efendimizi tanıtacak SEVDİRECEKSİN....

Sen şükrü en güzel şekilde öğreteceksin...

Ablam canım ablam

Sözün özü olarak şunu diyeyim....

Rabbim sizi ailenize bağışlasın inşa Allah...
Her daim mutlu olmanı..Derdin için,sıkıntıların içinde,kavganın gürültünün içinder her daim huzurlu olman için Rabbime dua ediyorum..Efendimizle birlikte olman için dua ediyorum :)

Hakkınızı helal edin..Selam ve Dua ile inşa Allah...
Dua eder..Duanızı beklerim :)

mavi rüya

Bir Dost

Aldığı Beğeniler
64
Takım
Galatasaray
Aminn ecmain inşaAllah canım kardeşim ne güzel sözler bunlar ne güzel cümleler..Çoook teşekkür ederim.Rabbim bu güzel sözlerine layık olmayı nasip etsin haketmeyi nasip etsin...
güzel duaların defalarca amin ecmeın diyorum..Rabbim razı olsun sevdiği ve razı olduğu kullardan eylesin seni ve tüm kardeşlerimizi Allah ebeden razı ve hoşnut olsun senden inşaAllah.
.

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
ooyyy ablamm cok gecmis olsun :(
RAbbim tez zamanda sifani versin

fatmabeyza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
716
Canım Kardeşimmm
Çokk geçmişler olsun
İnşaallah günahlarına keffaret olmuştur

Güner

mekan 07 vatan 58

Aldığı Beğeniler
4,292
Takım
Fenerbahçe
Cok geçmiş olsun canım Rabbim cabucak iyileşmeni nasip etsin acılarını dindirsin aminnn

mavi rüya

Bir Dost

Aldığı Beğeniler
64
Takım
Galatasaray
Üst Alt