O zaman helalı hoş olsun canım ablam
Ebu Hureyre ve Ebu Said radıyallahu anhüma’nın anlattıklarına göre, Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm şöyle buyurmuştur:
“Mü’min kişiye bir ağrı, bir yorgunluk, bir hastalık bir üzüntü hatta bir ufak tasa isabet edecek olsa, Allah onun sebebiyle mü’minin günahından bir kısmını mağfiret buyurur.”
Buhari, Marda 1; Müslim, Birr 52, (2573); Tirmizi, Cenaiz 1, (966).
Ablam benim,bugün bir hadis okudum.Efendimiz Hazreti Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi ve Sellem Efendimiz sohbet meclisinde sohbet ederken bir sahabi hiç hasta olmadım,hiç derdim yok diye övünüp durur.Efendimize Aleyhisselatı Vesselama sorar Ya Rasullullah hastalık nedir.Ben hiç hasta olmadım.Derdim olmadı...
Efendimiz Aleyhisselatı Vesselam Der ki...
Ümmetimin en hayırlıları derdi olan,hastalığı onlar insanlardır...
Derdi olmayan insan,hastalığı olmayan insan hayırsız olanlardır...
Övünmek nasıl olabilir
Canım Ablam,hiç bir zaman üzülme üzülme ki Rabbim de üzülmesin...Efendim de üzülmesin inşa Allah....
Sen hep dualar et..Efendimiz buyuruyor ya...Sen bollukta Rabbini an ki Seni de darlıkta Rabbin hatırlasın,ansın...
Sen ne güzel her daim şükrediyorsun her haline...
Sen ne güzel her daim Rabbini anıyorsun...
Sen ne güzel her daim Efendimizi anıyorsun..
Sen Rabbimi andıkça Güzelleşiyorsun
Sen Efendimizi andıkça gül kokuyorsun
Sen her daim mutlu ol olur mu

Sen ne güzel bir annesin..Ne güzel Saliha bir evladın olacak inşa Allah...
İnşa Allah kız kardeşimize en güzel şekilde Şükrü anlatacaksın...Rabbimizi tanıtacak..Efendimizi tanıtacak SEVDİRECEKSİN....
Sen şükrü en güzel şekilde öğreteceksin...
Ablam canım ablam
Sözün özü olarak şunu diyeyim....
Rabbim sizi ailenize bağışlasın inşa Allah...
Her daim mutlu olmanı..Derdin için,sıkıntıların içinde,kavganın gürültünün içinder her daim huzurlu olman için Rabbime dua ediyorum..Efendimizle birlikte olman için dua ediyorum
Hakkınızı helal edin..Selam ve Dua ile inşa Allah...
Dua eder..Duanızı beklerim